idag

ja idag va jag ju ledig vilket är helt guld. det är såå skönt och va ledig i veckorna för jag känner att jag hinner md så mycket mer. eller nja om jag skulle sätta lite fart så skulle jag hinna med mej men jag är ju lite segstartad. men va i alla fall uppe i morse och va ute och sprang. skönt att ha det gjort. och så kommer jag upp på morgonen oxå. sen är det skönt att komma hem duscha göra en kopp kaffe kolla på tv och bara sitta och ta det lugnt och känna sig sådär lagom trött i kroppen:)
.
sen så har jag städat lite. jag försöker ju och damsuga en gång i veckan får att hålla råttorna i styr. för om jag inte skulle damsuga idag utom ta det nästa dag som jag är ledig(för man vill ju helst gö det när det är ljust så att man ser nått oxå) så blir dte inte förens på söndag och då kommer det ju va jätttte skitigt. har även vart ner till ica och handlat mat till den här veckan och till lunch för denna vecka. det blir sallad och min fetaost dressing mmm super gott. sen så skulle jag ha åkt till haninge oxå och ha letat efter nya spring byxor. gjorde jag det... svar nej, jag åkte till stallet och snacka skit med allt och alla :)
.
sen har jag oxå vart hemma i ösmo och pappa har kollat på min bil och mixtrat och fixat med den. jag tycker att den är trög och styra och ja det kunde han hålla med om;) han kollade alla lampor och bytte olja. men det här med styrningen får vi se vad dom säger. han kunde inte trolla mer. så nu får vi be en bön till gud och så får jag väl annvända min kvinnliga charm och komma dit i klänning, pumps och typ lägga socker i bh:n så att det nästan ser ut som att man har nått att komma med ;). haha i hopp om att det inte är nån gammal tant som ska kolla på bilen ;) för då kommer man få vifta med en marabou 200grams choklaskaka i stället :)
.
men aja sen så har jag ridit heidi ååååå hon är ju bara sååå söt. det skulle typ kunna gå assa dåligt för hon är bara så söt. men jävlar va det är mycket häst i en sån liten ponny. och ja jag känner mej lite stor på henne. kanske inte tung men lång. men det är ju inte så att jag har växt direkt mycket sens jag va 18 år och red ponny. men då va man så van med det. nu känns det lite konstigt. men hon är så fin. men det är mycket ridning på liten häst. typ 10000 halvhalter senare och vi skenar inte riktigt lika fort.
.
men nu är jag hemma och dricker en kopp kaffe. ska snart ta och sova.
ååå ja juste min klänning kom idag oxå. det satt perfekt. asssa snygg. bilder kommer inom kort. jag kunde till och med knäppa den utan problem :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0