lön

ja idag är det den 25=LÖN=man kan leva som en värdig männsika för en dag. tills man har betalat alla räkningar inklusive ridräkningen för denna termin jippi :). idag har jag jobbat och slitit för mitt dagliga bröd. det har inte hänt sådär jätte mycket spännande. dom flesta kunderna tror jag va snälla.. sen har jag vart ute och sprungit. kände mej ganska trött på bussen hem eller nej jag höll på och somna så jag va ganska mycket trött. då är det skönt att komma hem och hoppa i spring kläderna och koma ut och röra på fläsket. jag tycker att jag är ute och springer jätte mycket men jag tycker inte tat dte händer så mycket mer. men det är som det är man får aceptera att jag alltid kommer och ha lite mage. och nej nu säger jag inta att jag är tjock utom jag säger att jag har som nästan alla andra tjejer har lite mage bara:). men jag unnar ju men ganska mycket godsaker oxå. specielt under semestern det har kanske blivit ett glas för mycket rose vin och kanske lite för mycket mys med mina tjejer med godis och gottigheter. men jag tycker att det är viktigt och unna sig godsaker. för jag är inte ute och springer för att gå ner i vikt utom för att jag tycker att det är bra och röra på sig. sen om man kan forma om kroppen samtidigt är ju inte det helt fel:)
.
haha åt lunch med min mamma idag oxå. och ja hon tycker att jag ska öppna ett pensions sparkonto. ja det har jag oxå funderat på och jag borde ha gjort det för flera år sen men det har lixom aldrig blivit av. så det tyckte jag oxå lät som en bra idé. sen kom hennes tanke bakom den idén. hon hade tänkt att i 25 års present skulle jag få pengar som hon skulle sätta in på mitt pensions sparkonto. men halllååå det är 25 jag fyller inte 55. om jag ska få pengar så vill jag ju kunna använda dom nu. jag vill inte att när jag är 55 år kunna annvända pengarna som jag fick i 25 års present.. nu känner jag ju mej ännu äldre än vad jag redan är. men hehe ja vi får se jag har ju ett spar konto oxå ;) det kan behövas fyllas på lite nu efter semestern och allt :)
.
sen ja händer det inte så mycket mer. har vart ett jätte duktigt barnbarn och ringt och grattat min farmor som fyllde 80 år i tisdags. åååå hon blev såå glad :) och vad hon pratade på hehe hon är så söt :). på lördag ska vi hem till dom och äta lite mat. så det gäller och komma absolut hungrig för det brukar finnas gott om mat och fika så för att orka äta gäller det och inte ha ätit på flera timmar innan man kommer dit :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0