måndag

gud det är redan måndag igen.. vart tog denna vecka vägen. och jag har bara denna vecka kvar av min semester sen är det tillbaka till verkligheten. uch säger jag bara om det. idag va jag uppe med tuppen. nej meni alla fall vid 07:00 skulle åka bussen som gick 07:30 till haninge. va hos specialisttandläkaren i haninge för att limma dit min tråd som had lossnat lite. det gick så bra så jag gick in tog i hand hoppade upp i stolen hon limmade och sen fick jag åka hem. det kostade inte så farligt mycket eller 600:- gick det på. jag hade förberett med på det värsta och hade fört över ganska mycket pengar från mitt sparkonto. men jag behövde inte ens använda det:). så det va ju bra.
.
men guuud det låter så hämskt när dom ska slipa bort limmet uch det bara borrar i hela huvudet. passade även på att fråga om göran jobbade kvar som jag hade när jag gick med min tandställning. det gjorde han inte. han hade gått i pension. det va han nog värd efter typ 100 år i tandläkarstolen. hehe sen så när jag kom in i byggnaden och såg trappan så kom jag ihåg att jag alltid brukade gå bakom trappan mellan räcket och väggen för att se så att jag fortfarande kom emellan. hehe jag va ju bara tvungen och se om jag fortfarande kunde göra det och det gick så bra så. vist man kanske inte kan springa igenom men det gjorde jag nog inte på den tiden eller;).
.
sen gick jag hem från haninge skönt i solen. när jag kom hem så åt jag frukost och sen hoppade i joggingskorna. haha efter två dagars vilande från springningen och ersatt det med party, lite för mycket onyttig mat kände jag mej som en astmatisk storrökare. gud vad jobbigt det va och gud vad jag flåsade. haha nej nu blir det nya kraft tag:).
.
ska bara hem till izza idag med sara och chilla med mjukisdressen på. men innan det så ska jag förbi ösmo och hälsa på mamma för hon va ledig och undrade om jag skulle ner till ösmo eller nynäs. det skulle jag ju så då ska jag åka lite tididgare och hälsa på henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0