nicksta

ja igår va jag på nicksta och våldgästade lena och tommy+hans familj och släkt vi bara chillade och solade. det va jätte trevligt. eller ja först så va jag hemma och solade så jag va kankse nere vid 14:30. då hade dom badat klart hehe vilket inte gjorde mej nått för jag är inte över förtjust i att bli ofrivilligt blöt och att bada är ofrivilligt. uch massa vatten och feta äckliga jävla kärringar så långt mitt öga kunde nå. skrikande och kissande barn nej tack... men jag slapp inte helt undan för sen på kvällen efter middan gick vi ner och då badade även anna:). jag tvingade nej mej i vattnet och tog några simtag. eller ganska många om jag själv får säga det. sen gick vi upp. men innan det så va vi vid stugan som annelie hade hyrt. super mysigt att bara sitta där med ett glas rose (som blev fler än bara ett glas mer 1liter) det är helt sjukt jag fick i mej en hel liter vin... hur lyckades jag med det. men det va ju oxå från det att jag kom vid 14:30 och så tog jag det sista på tåget hem vid 00:05. så det va ju under typ 10 timmar men ändå.... men jag va go och glad när jag kom hem=).
.
men vi satt där på altan och solade och pratade och försökte lösa ett korsord. jag som är naturligt likblek fick en härligt synsam röd hudton ju närmare kvällen vi kom. nu ser jag ut som en blandning av synsam röd och en tomat;). sen va vi nere och åt mat. jag va ju såååå hungrig hade bara ätit frukost och sen ett äpple och ett päron så jag hade kunnat äta vad som helst. och på menyn så fanns det inte en sallad så långt mitt öga kunde nå så det blev benfri kotlett med klyftpotatis och bea sås. super gott. men jag va så hungrig så jag hade säkert kunnat äta bruna böner om det bara hade vart det som fanns:). sen efter maten så spelade vi kub. jag va sååå grym. det laget jag va med i vann tre gånger av tre:) jag slog ner först den sista kubben och sen kungen. haha jag ägde när det väl gälde om jag får säga det själv.
.
sen åkte jag hem vid 00:05 tåget från nynäs. idag har jag vart ute och sprungit på morgonen. eller jag vaknade vid 09:00 hehe lite sovmorgon fick jag i alla fall. åt en ordentlig frukost så att jag skulle bli människa igen:). nej jag kände mej ganska pigg med tanke på att jag fick i mej hela tetrapacket med vin;). sen hoppade jag i jogging skorna och gav mej ut i spåret. det blev 5km rundan. kände mej lite trött men jag flåsade inte så mycket men kände mej mest bara trött i kroppen. sen va det ganska varmt oxå. så kan va en kompination av för mycket vin dagen innan och att det va varmt som i en bastu. sen har jag solat och lite på en gräsplätt som finns här utanför.. nära och bra:).
.
men nu ska jag ta och gå ner till ica kylskåpet har gapat tomt lite för länge nu:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0