ödesmo

ja nu är anna hemma efter en mysig hemma kväll hos izza. både sara och åsa va där så det blev en hel tjej kväll i mjukisdress. men mycket onyttig godis. så uch nu har anna ångest med ett helt enormt jätte stort Å. nej det blir att springa milen i morgon. men om jag känner mej själv rätt så ska jag nog va glad om jag orkar springa 100meter. hahaha gud jag kände mej värkligen som en astmatisk stor rökare idag när jag va ute och sprang. jag hade inte behövt hosta eller säga tut tut om jag hade behövt springa om nån för jag flåsade som en travare på upploppet.
.
innan jag åkte till izza så va jag hemma i ödesmo och hälsade på min mamma. hehe hon ville se så att jag lever. jadå lilla mamma i´m still alive. hehe vi diskuterade allt mellan himmel jord som att bland annat att riddar Kato i mio min mio även han hade ett hjärta...nej nu måste anna sova så att jag kommer upp i morgon .
.
men ha det så bäst
hahaha
avslutar med en bild på mej och madde när vi är i en sova butik i länna och provade sängar i typ två timmar. fick värsta guiden det va typ assa kul. sen att vi kom direkt i från stallet utan att ha vart hemma och duscha innan det sa vi ju kanske inte direkt:). tanken va ju inte att vi skulle in där utom bara att vi skulle in på elgiganten och sen hem hehe men det blir inte riktigt alltid som man tänkt sig.. men fett kul hade vi i alla fall. jag fick även kaffe så då va jag nöjd och glad:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0