runda

nu har jag vart ute på min springa runda. det va varmt. gud det känns så fort när det blir lite varmare att det blir mycket jobbigare. och att jag får ont i huvudet bara för att jag är så dålig på att dricka vatten. måste bli bättre på det. nu sitter jag i alla fall och dricker kaffe och kollar på fångarna på fortet... men vafan har hänt. vissa celler gått från att va fångarceller på ett fort till nått som liknar disneyland. det är rosa och prickigt och bollar på golvet och popcornmaskin. ursäkta men vartfan är varlden på väg. det ska va fånar celler inte nått puttinuttigt barnkalas. nej inte okej om jag får säga min mening...
.
jag måste ta och åka till haninge nån dag. kankse inte just idag hinner jag nog inte men nån annan dag. eller om jag kunde sätta lite fart så skulle jag hinna men det orkar man ju inte :). jag behöver nämligen ett par nya spring byxor för domsom jag har är det ett hål på knät efter min vurka i sommar. har hittat ett sett på team sportia med byxa och tröja för 499:- men jag behöver ju igentligen bara byxer tröjer har jag ju.hmmm och dom hade inga andra bra. så ska åka till haninge och kolla för ja det finns bara en sport affär i hela tyresö :). men man får väll va glad över att den finns.
.
i morgon så jobbar jag så då hinner jag inte. utom får kankse ta det på måndag. aja jag behöver ju inte dom just nu för än så länge är det för varmt för att ha långbyxer men sen till hösten/vintern så vill man ju ha ett par. det påminner mej om att jag måste köpa nya broddar till detta år. slängde dom andra för gud dom va såå slitna. det va typ inga broddar kvar;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0