sätta fart

uch jag borde ta och sätta fart uch vad jobbigt. hehe. idag har jag bara tagit det lugnt. skönt att ha sånna dagar oxå. gårdagen va ju allt annat än lugn. eller förmiddan va lugn och stillsam. sen åkte jag ju skytte trafik mellan haninge och nynäs resten ut av tiden:). men kul hade vi. det va jätte mysigt. sitta dricka rose vin och bara snacka en massa skit och allt och inget. vi kommer in på så mycket konstiga och roliga ämnen och sen kommer man in på nått annat från det. tog sista tåget hem träffade fina och rydis på det tåget dom va goa och glada:). men jag va hemma vid 02:00. satte mej vid datorn en stund och gick och la mej sen. vaknade 07:00 och ba nej anna du måse somna om du kan inte gå upp nu. somnade om vaknade vid 09:00 igen det kändes mycket bättre.
.
sen va jag ute och sprang efter en lugn frukost framför tv:n och lite kaffe på det så att man vaknar till liv igen. spring turen kändes bra tog en lugn tur efter som jag drack lite igår. vill ju inte dö. sen har jag fixat lite för jag måste ju inse att jag tyvärr fyller år snart. uch säger jag bara med stora bokstäver. jag har mest bara lust och gräva en grop och lägga mej där i och fylla på med jord och ligga där tills allt är över.. men så kan man ju inte göra.
.
men uch jag måste sätta fart.. jag måste städa för det är ett grustag i hallen och det är kläder överalt och sen måste jag fixa lunchlådorna till nästa vecka. så det är bara och sätta fart för 19:00 ska jag kolla på tv för då börjar ju dressyren =) den ska jag inte missa idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0