stallet

nu är jag hem kommen och duschad och klar från stallet. jag red viola och det fröken sunshine va på ett strålande humör. vilket hon inte alltid är. men idag hade hon vaknat på helt rätt sida:) och då går det mycket bättre än när hon har vaknat på helt fel sida... men ja det är ju alltid så att man får va på henne från början så att hon rör på sina korta små ben framåt och så att hon inte stannar i ett hörn och tjurar;). men det är kul och rida henne när hon är på det humöret. för då kan man konsertrera sig mer på din egen ridning hur man sitter och att sträcka på sig och den där jävla vänsterhanden som åker omkull.. hehe och armbågarna som åker ut. men det är mer när jag känner att jag måste förstärka då åker dom ut. som typ i en öppna om det går assa dåligt då åker armbågarna ut och händerna omkull.. eller som magnus sa till mej. han tyckte att jag såg ut som en östermalms dam som hade en handväska i handen.... hehe jaaa. sa jag till honom då.
.
nej men det gick super bra idag så det va jätte kul:)
men mindre rolig sak när man kommer till stallet är när man möts av denna lapp från helvetet.. invägningslappen lappen som hades skrev och glömde ta med sig tillbaka till helvetet:).
nej men nu vill jag bara förtydliga att jag inte är orolig för invägningen och att jag vet att jag inte är tjock. men jag tycker ändå inte att det är kul och skutta upp på en våg och att det ska skivas upp till allmän beskådning på kontoret. nu har ju jag undvikit att väga mej ända sen första gången. eller jag vägde mej första gången jag och camilla gick dit tillsammans sen har jag undvikit det. men det är bara för att det är ingen som har sakt till mej. och det är ju ingen risk att jag skuttar in till kontoret självmant och hoppar upp på vågen. men om nån skulle ta tag i min arm och bara så nu går vi till kontoret och väger dej då är det ju klart att jag skulle göra det men absolut inte annars. det hjälper inte eller att bara säga att anna du ska till kontoret och väga dej för då går jag inte dit. nej man måste ju dra med mej. för annars så har jag ingen lust att hoppa upp på nån våg inte.
.
men som sakt va jag har ju inte behövt väga mej på ja hur många år kan det va... hmmm ganska många år jag va nog 18 så kankse 7 år. kan det verkligen va så länge sen.. jo men det måste nästan va det i alla fall minst 6år.
men vi får se hur det går:)

Kommentarer
Postat av: Elli

Jag tänkte väl att det inte var några problem för dig! Trodde det hade blivit pet-noga med sånt nu :P När jag red (i tonåren) var det en väldigt överviktig tjej som knappt kunde rida några hästar pga sin vikt. Men hon var också den enda.

2011-08-16 @ 00:22:33
URL: http://jagmedfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0