uppe när man är ledig

hehe det känns bra att man går upp tidigare en ledig fredag än vad man gör när man ska jobba. klockan ringde 05:50 i morse men gick inte upp fören vid ja 06:10. halv går min buss. men jag skulle ju bara till stallet så det är bara och klä på sig sätta upp håret i en tofs och sen gå. hehe ja jag tyckte ju då att det va lite kalt i morse för det va under 10 grader så jag hade både linne långärmad tröja munktröja och jacka. när jag bytte om i stallet hade jag sen långärmad tröja t-shirt och sen munktröja. hehe jag kan ju säga som så att plagg efter plagg åkte av. först att åka av va munktröjan när jag skulle rida ut så tog jag av mej den. sen när jag kom hem så va det för varmt med att ha två tröjer så då pkte den långärmade tröjan av. hehe kvar va t-shirten. det gick från kallt till varmt:)
.
men själva ridningen gick bra. hehe höll bara på att ramla av för vi galopperade och så la han på en tvärnit för nått. men jag säger bara tur att han tog upp huvudet för vi hade typ ögonkontakt där ett tag. hade han tagit ner det så hade jag fått tugga grus om jag säger som så;)
.
sen va det bara det roligaste kvar mockningen=). sen när jag åkte hem så hade jag bara mitt linne på mej resten av kläderna låg i en påse som jag hade med mej. sen har jag vart ute och sprungit min runda på 5km det kändes bra. det är kul nu när jag kommer att jag kan ta i för att jag orkar (eller ja typ orkar) men jag är inte lika död som förut. och att jag känner att jag kan ta i utan att dte gör ont i benet. eller höften kankse det va ja höger i alla fall. det blev sån stor skillnad sen jag började och stretcha. hehe jag som alltid har tyckt att det är för mesar fan det ska känns dagen efter att man har trännat;). men jag fick ju så ont och när jag började så blev det bättre och nu så vågar jag ju inte sluta. eller ja jag vet inte om man kan kalla det att jag stretchar för lutar mej bara mot ett träd och lufter upp höger ben och typ håller i det i 15sek och sen tar jag nästa och sen är det klart. så det är ju typ bara psykiskt så jag skulle lika gärna kunna sluta med det. men då kommer man ju bara inbilla sig att det gör lite ont så det är lika bra att fortsätta:). kommer ju nog inte gö det när jag kommer och börja springa på asfalt för jag vill ju inte se ut som värsta nörden.. det räcker med att jag både har broddar som en travare och reflexväst som dagisbarnen. jag behöver inte stå och stretcha som en idiot oxå;).
.
hmm en vet jag inte om det har hänt så mycket mer roligt.... jo jag va ju ute och åt med elena och lotta på onsdags kvällen gud det va super trevligt. man gör det allt för sällan.  jag drack rosevin som jag typ älskar:) sen åt jag en jättte god räksallad med nån sås till super god. och till efterrätt blev det nån chocklad med glass och kolasås. den va ju gudomligt god. kan ju även säga att vi va på debaser på medis och satt ute under värmelampor. så det va mysigt och varmt:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0