är hos jonte

ja jag kom till rimbo igår och det gick ganska smärtfritt. men det va jättte mycket folk på gullmars så när det kom en tunnelbana så slängde sig alla på den så att man fick baxa sig på. men jag kom med:). mörby linjen va död. haha jag va typ själv. bussen kom till rimbo och allt va frid och fröjd. det va typ jag och några till. jag satte mej längst bak. så när vi kom till söderhall så trode han att bussen va tom så han släckte alla lampor. jag ba hehe jag hoppas att han kör till rimbo i alla fall men det gjorde han. så när vi kom fram till rimbo så plingade jag så att han viste att jag va kvar och att jag ville av. hehe då tänkde han lamporna så att jag kunde hitta ut.
sen så åt vi sallad till middag medans vi kollade på let´s dance. och sen va det efterrätt som jag hade bakat nämligen min "nyttiga" sockerkaka. den blev sådär inte riktigt som jag hade tänkt mej. nej den blev lite ja kladdig men den va god och det va huvudsaken jag tror att den måste stå inne i ugnen längre:) det är bara och gö ett nytt försök.
men jag ska åka hem snart om typ en timme för jag ska på FEST och tro det eller ej men jag vet redan vad jag ska ha på mej. har ju nämligen köpt men en ny klänning.
juste jag har även köpt mej ett par nya ridbyxer det va på tiden vet inte ens när jag köpte nya sist. det va ju jätte länge sen. det är ett par bruna euro-star jag har redan två till i stallet med ett par blå och ett par grå som är samma modell sen har jag två till euro-star men dom är andra modeller. det va rea dom kostade ordinarie pris 1275:- men jag fick dom för 899:- och det är ju aldrig fel.
men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0