helt slut

gud jag känner mej vekligen helt slute efter denna dag.. jag har både vart ute och sprungit 7 km. sen åkte jag till stallet och red ut

sen va det dax för nästa häst. hade diamant oxå. hehe varje gång jag rider dressyr på honom så påmins jag om varför jag just inte gör det. jag säger bara den där jävla högersidan. den är hemsk i alla varv. emot slutet så går det i alla fall bättre än vad det gör i början. men det är just den här känslan man får när man tar tyglarna och han kör upp huvudet i tältduken och bara stretar. där just i det ögonblicket så kommer jag ihåg varför jag rider ut på honom.

sen så va det mockning som stod på schemat åt båda hästarna och fixa mat och allt sånt. sen så va klockan 19:00 och jag kände att jag måste hinna äta min middag innan jag ska rida min lektion.

sen 20:00 så red jag min lektion åå jag fick smokey jag tycker att han är så mysig och rida. han gör det man ber honom om fast det är ingen åka på räkmacka häst utom man får jobba mycket med benen för att få honom att gå ordentligt och inte gå och harva ridhuset.

men på bussen hem så höll jag på och somna typ 100 gånger men jag lyckades hålla mej vaken eller så vaknade jag till när jag skulle av för av kom jag och på tåget och sen bussen.

men i alla fall nu är jag hemma och äter burk annanas=). och jag kommer och somna så gott så i kväll för jag är asssa trött

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0