igår

haha ja min dag igår gick ju som planerat eller inte. på jobbet så gick det ju bra men sen så gick det mindre bra. för jag har lite strul med min bil så jag måste åka kommiunalt. och bussen till tåget gick väll bra och jag kommer ner till tåget och ser att det är va 5 min försenat ja men det är okej. men det blir bara mer och mer försenat och sen blir det inställt och nästa tåg ska komma och är lika försenat det. det stod att det va pga olyckshändelse och ja det brukar betyda att det är nån som har hoppat jippi. fan kan folk sluta hoppa framför alla jävla tåg förstår dom inte att dom drabbad oss andra som försöker och ta oss nånstans med tåget.

efter att ha väntat en halvtimme i haninge så kommer det ett tåg. till vh så gick det väll okej men den när vi kommer fram till vh så säger dom att nynäståget är precis bakom oss. okej ja vi hoppar av och mittemot så står det är nynäståg men det ska inte går en om en halvtimme jippi. men vi hoppas på det tåget i alla fall. efter ett tag så kommer det in ett tåg. sen är det nån som skricker det är tåget emot ösmo. så alla flyger upp och kastar sig ut ur tåget springer ner för trapporna( för det kom så klart på andra sidan) sen springer alla i gången under sen upp för trapporna och in i tåget. haha det måste ha sett ut som ett fisk stim i panik. sen så gick tåget till ösmo och det gick helt okej ända tills vi kom fram till ösmo station nej vi kom nästan fram till stationen för vi stannade kankse 100meter innan och väntade på grön signal. asså då va både jag och mitt tålamod på upphällning. efter det som kändes som en evighet så kröp vi dom sista meterna in till ösmo station. som tur va så väntade min mamma på mej vid stationen och körde mej till stallet. tack säger vi till henne.

det va helt sjukt. jag missade ju min ridning som va klockan 20,00 och efter som jag kom så sent så han jag inte rida den.

idag så gick jag både till sågen och hem från sågen. sen så jobbade jag till sju och ja senhar det inte hänt så mycket mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0