igår

ja igår så va det fest på brunnsgatan för att EGO fyllde 50 år. jag som inte ens hittar i min egen fick insåg ganska snabbt att jag måste hitta en vän som jag kan gå med. ringde elena och fixade en vän:). hon skulle möta upp helena vid svampen. men elena blev sen så helena och sofia gick tidigare hehe och jag sominte hittar tänkte att nej jag väntar tills elena kommer. så jag väntade på henne vid östermalmstorg. men jag behövde inte vänta så länge sen så skulle vi bara hitta kungsgatan. haha vi började med att gå åt fel håll eller det va rätt men för långt och när vi kom fram till engelnånting gatan så tog jag fram mobilen för jag har karta där i. hehe och såg att här är du och där va inte kungsgatan. men vi hittade den tillslut och sen hittade vi brunnsgatan:).

festen sen va rolig. det va sjukt mycket folk och det va en ganska liten lokal med tanke på hur mycket folk det va som kom. och det hade vart änu värre om alla drift butiker hade fått komma oxå. sen så va det nån christoffer som hade vart med i idol som sjöng som va med i bandet swingfly som hade gått vidare i melodifestivalen så det va ju lite kul. tog lite kort på dom igår oxå men jag hinner inte lägga upp dom nu för jag ska till stallet och ska åka om typ en kvart. så just nu så slänger jag i mej lite frukt så att man ska klara sig tills man kommer hem:).

men ja vi kom dit vid halv åtta och åkte hem när dom stängde vid tolv så skulle helena och hennes kompisar dra vidare till nån efter fest men jag hade ingen lust med det. för att min mamma skulle ju sova hos mej och jag skulle upp nästa dag och åka till stallet och så skulle vi ju åka med jennie hem till gullmars. så nej nån efterfest va jag inte taggad på. men det är alltid kul och träffa alla utanför jobbet och bara ha kul, dansa och prata och lyssna på bra musik. sen att drickan va grattid är ju bara ett stort +. men jag tog det lugnt gammal och mogen som man börjar och bli.

hehe jag är hel tänd på min idé att jag ska köpa mej en dramaten eller en shoppingväska som man kallar som med ett lite finare ord. men jag har inget emot att kalla det för dramaten. och annledningen till varför jag vill ha en är ju så klart att det är jävligt tungt och bära hem maten från ica och hem till mej och nu när min påse som jag har haft jätte länge har gått sönder så måste jag ju ha nått nytt. och då slog det mej att hej varför inte köpa sig en dramaten när jag ändå måste köpa mej en ny:)

så jag är på jakt efter en sån och ja den får gärna va roosa eller nått sånt.



men ha det såå bäst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0