lyxbil

åååå det har vart som i en dröm att köra bil. och varför då??? jo för att jag har fått låna mammas bil som är säkert 20 år yngre än min bil. det är som en dröm att köra. den gasar när man ber om det den kan bromsa och man kan lyssna på radion och höra den utan att ha på högsta volym för att det låter så mycket från bilens motor och ja allt sånt. man kan köra i guppigt underlag utan att känna minsta gruskorn. man kan parkera utan att det känns som att man ska parkera en lastbil utan ratt och ja allt sånt som folk tar för givet det fick jag uppleva idag. aaaa helt underbart. nu paratar inte jag i mobil i min bil av två annledningar. jag hör inget för det låter så mycket från bilen och asfalten och allt sånt och så tycker jag inte om och prata i mobil och köra bil samtidigt. men med mammas bil finns det i alla fall en stor chans att man både hör mobilen och att man hör vad personen i fråga säger.

ändå gången jag hör att mobilen ringer i min bil är om jag inte har satt på den än eller att jag precis har stängt av bilen då kan jag höra om det ringer:).

men som sakt va det va en dröm och den är såå lätt körd att det är helt underbart. pappa jag önskar mej mammas bil när hon inte vill ha den mer. jag har även paxat pappas lurviga jacka när inte han vill ha den mer och ja det va kankse 10 år sen jag sa det;)

men i alla fall nog pratat om mammas fantastiska bil som jag för övrigt tackar jättte mycket över att jag fick låna det va helt guld. så har jaf även jobbat idag och det gick bra alla kunder va snälla. dom brukar ju oftast va det.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0