när jag va

ja när jag va mindre för liten låter så litet. och så liten va jag inte. eller ja det höll väll på från det att jag va liten tills dess att jag va mindre. eller nej så länge jag bode hemma kankse. aja men jag ska komma till saken.

när jag skulle äta mat det va nog bäst när det va middag som det märktesmest. så åt jag bara med en hand för ja en andra hade jag under huvudet. det kunde irritera mina nära och kära ganska mycket när vi åt. efter som jag hade den ena hande under huvudet för att hålla det uppe så hade jag bara en hand kvar att använda när jag skulle äta/skära och ja allt sånt. så helt plötsligt så kunde det komma en köttbulle flygande igenom luften=) eller en korv bit eller nått sånt där annat trevligt.

min pappa brukade säga till mej att- anna jag tror att huvudet kan hålla sig uppe ut av sig själv.. så snälla använd den andra handen oxå när du skär. men oftast så gjorde jag inte det. utom hämtade min mat på andras tallrikar eller på golvet eller nån annan stans. när det va frukost så märkdes det inte så mycket för macka äter man ju med bara en hand och man behöver inte skära nått då.

här har vi ett bildbevis på det. och ja i min mat så va det mer vanligt än ovanligt att det låg hår i både från mej hunden och hästarna:) sen ser man tydliga enhandsfattningen den ena handen äter man med och den andra håller upp huvudet.
och man ser att så liten va jag inte;)



jag vet inte riktigt när jag slutade med det men det va nog när jag flyttade hemifrån för då slutade jag typ att äta middag;) gröt kan man äta med en hand.

luncherna på jobbet äter jag med två händer men jag använder fortfarande mer högerhanden än vänster.

hehe en annan sak som jag gör när jag äter är att om det är kött så skär jag alltid upp köttet i små bitar innan jag börjar och äta. är det kött potatis gratäng eller pommes så ska det va lika mycket av varge jag kan inte bara ta en kött bit utan lite annat till och jag kan absolut inte äta potatis utan kött till. detta kan göra det lite svårt för det är svårt och ta så att det exakt räcker eller så att båda tar slut samtidigt. och nej jag kan inte ta en jätte liten köttbit och jätte mycket potatis nej uch det är nog det som är problemet jag tycker ju inte om potatis så mycket utom måste blanda med en massa annat. på en gaffel ska det få plats kött, potatis, grönsaker och ja ni märker att det inte får plats så mycket mer. pommes går ju bättre då för det kan jag äta bara pommes utan kött.

men jag lovar jag har blivit bättre;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0