snö storm

ja det är nog ingen som har missat att det typ är snöstorm ute.. vafan skulle det va bra för. men på jobbet så gick det bra hände inte sådär jätte mycket roligt. är ledig i morgon sköönt då ska jag göra lite nytta typ städa lite måste tvätta och fixa en överaskning till jonte. sen ska jag åka till honom och va där tills imorgon sen ska jag åka hem för att gå på FFEESSTTT=).

men efter jobbet så åkte jag med mamma ner till stallet. det snöade helt sjukt mycket så man fick ta det jätte lugnt på motorvägen. men det är bättre och komma fram sent än inte alls. och jag hade ju inte bråttom för lektionerna slutar inte fören vid kvart i nio. men dom va bara två så jag fick komma in tidigare. vilket va jätte skönt. men ja det snöade och blåste ganska mycket och jag red i tältet hehe kändes som att tältet skulle blåsabort. men har jag tagit mej ner till stallet så ska jag fan rida oxå och lite blåst har ingen dött av. 

men sen så vågade jag inte chansa på att det skulle gå nån buss till tåget eller det går en buss men om denhinner med tåget va väll snarare det jag inte vågade chansa på. så jag gick till tåget i rask takt. och om jag överhuvud taget skulle ha en sportslig chans att hinna me dtåget så fick jag ta den kriminela sidan och gå på stora vägen. ja jag vet det är ett stort aja baja. men jag såg på grusvägen som va en snöstormig väg som va helt igen snöad och tänkte att nej jag kommer aldrig och hinna. men lugn bara lugn jag hade reflexväst, benreflexer en reflex rem hängandes på sidan och en fick lampa. hehe så dom få bilarna som kom kunde bara inte missa mej när jag gick där och jag när såg att det kom en bil så tog jag ficklampan lite åtsidan och sen tillbaka så att den skulle se att här går jag:)

jag måste ha sett ut som en översnöad reflexbert när jag kom in på stationen i ösmo:)

men nu ska jag ta och sova så att jag orkar upp i morgon

ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0