jobb

i morgon ska jag jobba lördag. det kan jag säga att det va jättte länge sen jag gjorde det. så det kommer nog att kännas lite konstigt. jag jobba söndag oxå men det är ju van med. men nu så är jag hemma och kollar på let´s dance och dricker ett glas rosé. hehe tyckte att jag kunde unna mej ett glas jag har ju ändå nästan jobbat hela veckan;).

anna börjar och bli lite nervös oxå. det är en sak som både pappa och jag har skjutit upp. och vad gör jag om den inte går igenom. måste jag köpa mej en ny då... har inte råd... eller ska jag va utan. går det ja det är klart att det går. men jag vill inte klara mej utan. hur ska jag komma till stallet och hur ska jag komma hem. hur ska det gå när jag har mina djur och allt sånt... det jag snackar om är så klart min bil. det är dax för besiktninen som vi har skjutit upp i ja typ ett halvår. men nu går det inte och skjuta på det mer. nu måste den besiktas och den bara måste gå igenom. hoppas och jag måste be en bön till gud eller vem fan det nu kan va som kan hjälpa mej. högre makter?? kan man baka en kaka kankse till han som ska kolla på bilen eller kankse köpa en är bättre???

hmm ja jag får fundera mer på den idén:)

nu måste jag bara se till att starta den lite emellanåt nu när det börjar och bli kallare lite pinsamt om den inte startar när det är dax.

men ha det så bäst


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0