laura

ja igår va det måndag och stallet. jag fick rida laura. gick jag till laura som typ körde skrittmaskin i boxen. hmm inte likt henne hon brukar stå som förstelnad i boxen och mycket lugnt. det gjorde hon inte nu. jag fick jaga henne för att kunna ta av tecket. och borstningen sen då. den gick ju inte bättre. hon gick runt och fram och tillbaka under och över mej eller bara ignorerade att jag trodd där. så tillslut så gav jag upp. hade försökt att klappa och prata lugnande men inget hjälpte och mitt tålamod va på upphällning. för om jag klappade på halsen så stod hon still men så fort jag började och borsta så va det hela havet stormade igen. så jag ut och leta grimma inte helt lätt hittade tillslut en som passade men som inte gickoch knäppa men aja man får inte va så kräsen. satte fast henne i linan som finns i boxen. bara att få henne dit va inte det lättaste.

satte fast henne och vände mej och gick och hämtade en borste. pank sa det så hade hon fått panik och slitit sig från den. jaha. bara och hämta och leta upp et grimskaft i stället så satte jag fast henne så att hon kunde kolla ut. det gick bättre. men ja hon va ju inte lugn. själva ridningen då hahaha. det gick så jävla dåligt. asså om hon gick ett steg på tygeln så va det nog det ända oxå. hon va så stirrig och uppjagad och stressad. hon va inte sig lik. jag brukar tycka att hon är rolig och rida men gud det va inte samma häst. vad har hon vart med hon en kurs på att så här ska man inte göra eller?? hon va seg och springig. jag kunde inte ta i henne får så slängde hon upp huvudet ännu mer (om det nu gick) hon lyssnade inte på skänklarna varken framåt eller på volterna. i vänstervarvet så trängde hon för vänster skänkeln så det va helt sjukt. och i höger så va det samma sak med vänster skänkeln. nej det gick bara sååå dåligt. och så va hon tjock i vänster fram på insidan. men detva ingen fara hon hade lite små sår och kankse lite mugg men gud när jag travade fram så tyckte jag att hon kändes halt i hmm typ högervarm men det kan hon inte ha vart får då skulle a-k ha sakt till. hehe kan ju oxå bero på att hon hade huvudet slängandes från lugn till panik och att bakbenen va nånstans i jokohama.

men det är bara och ta nya tag och fösröka nästa måndag. om jag nu får henne då.

idag så har jag bara jobbat och sånt. även gjort matlådor som jag ska frysa in och ha i stallet. ska va ledig torsdag och fredag skönt. jag ska till stallet båda dagarna så då är det  bra och ha mat med sig. jag ska även dömma i maskeradhoppningen. åsa frågade om jag kunde hjälpa till och ja varför inte. kan ju va kul och göra och det alltid kul och kunna hjälpa till lite efter som det va så länge sen som jag gjorde det.

men nu ska jag fixa lite med min mat

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0