leeedig

idag va jag ledig mycket skönt. men jag va uppe vid sex i alla fall för att åka till stallet vid sju. jag skulle va med som dommare på maskeraden så det va papper och penna i handen. alla va mycket duktiga tyckte jag. hahaha och otroligt roliga:)

men gud vad kallt det blev av att stå där nere. fatsen jag hade jätte mycket kläder så blir man ändå kall. och det blev ju inte bättre sen av att det typ va snö storm. uch säger jag bara. men jag tog ju tåget ner till stallet tänkte att nu kommer väll jag aldrig komma hem. jag gick till tåget för bussen skulle väll säkert va försenad. kom ner det stod inte en rad om nån försening och det kan lika gärna betyda att det är inställt. för hur många gånger har man inte stått och väntat tåget ska gå 17 över 20 över har det inte kommit nått tåg och det står inte en rad om nån försening sen 25 så plingar det till och tåget är inställt. jaha men så kul.

men tror det eller ej 15 över kom tåget in rullandes. jag ba jag ser i syner. men det gjorde jaginte tåget kom och det åkte. jag kom hem utan nån försening alls helt otroligt med tanke på att det snöade så otroligt mycket.

men nu så kollar jag på göta kanal 3 men jag måste säga att den suger. den va inge vidare. inte alls så bra som ettan eller tvåan den här va verkligen såå tråkig..

i morgon är jag oxå ledig ska bli jätte skönt. jag ska ut och motionera har inte bestämt mej för omjag ska ut och springa eller gå. men nått ska jag hitta på. sen så ska jag städa massa:) sen göra meji ordning för bowling och utgång med flickorna:) ska bli såå kul

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0