nytt år...

ja och allt vad det innebär nytt år och nya problem. och detta är INTE roligt för jag kommer och fylla 25 år fy fan. kan man inte bara få  hoppa framför ett tåg och slippa det.... för som alla vet att efter 25 så går det fan bara utför. och efter 25 är man fan gammal. eller jag känner mej fett gammal redan nu men jag kommer och va ännu äldre nej uch.

ja men nyår i alla fall började jag med att fira på jobbet. men jag jobbade bara fram till 15 så det va ju lungt. det gick bara bra. sen hoppade jag på bussen hem till jonte för jag skulle fira hos hans bror. på bussen så tar min ljusbok slut men jag är ju välförbered med en till. men jag slår på den och den börjar med att säga cd1 inget konstigt med det. men efter att den har sakt det så maler den på med cd2 sen cd3 NNNEEEEJJJJJ. det betyder att den har synkat allt fel att alla cd kommer för sig och sen alla 2 i alla cd kommer sen och det är ju helllt fel och nej jag kan inte sitta och leta upp rätt spår för alla spår och inte för alla cd-skivor. uch fy och blä. så jag fick lyssna på lite musik i två timmar till jonte och två timmar hem. men jag ville ju lyssna på min ljudbok på dom timmarna men men så är det när man inte dubbelkollar så att det blev rätt.

men i alla fall till jonte kom jag och jag gjorde mej i ordning och sen drog vi till elli och oscar sen kom big och robin och vi drog till jontes bror. där va det fullt hus. men det va väldigt trevligt och jätte god mat jag. och efterrätten va super god. sen så va det bara väntan på tolvslaget när det kom så va det på med alla kläder och ut i natten och möttes av en tromb av snö. mindre kul. men jävlar vad mycket raketer dom hade köpt. det va jätte kul att kolla på alla raketer och jag drack min martini som jag alltid brukar dricka:). men jag såg ut som en isbjörn när vi gick in bara för att det snöade så mycket. sen blev det typ som vanligt att vi stannade kvar till sist. hehe jag va sååå trött så jag höll på och somna i soffan men sen gick vi hem och jag somnade direkt. gud jag va sååå trött. sen vaknade jag vid 10 och kunde inte somna om. men jag gick upp drack lite vatten och gick och la mej igen försökte somna om och lyckades.

sen på nyårsdagen så gjorde vi inte så mycket bara chillade tod det lugnt gick och åt. jag åt sallad och jonte tog pizza sen gick vi över till hans syrra elli och va där ett tag. haha jag måste ha sett fett sliten ut för jag hade nada smink på mej och då ser jag alltid så trött och likblek ut:) men jag kände mej pigg och glad.

sen när vi kom hem så kollade vi på änglagård går jonte hade inte sett den. hehe den är bra tycker jag. jag älskar ju helena bergström. sen så somnade jag gott när vi gick och la oss.

idag så har vi oxå bara tagit det lugnt och chillat hehe kollat på rasmus på luffen. den är lite söt tycker jag.
sen åkte jag hem och fick lyssna på musik. när jag kom hem så har jag provat min nya borste mycket bra 5 borsta av 5 för den:). sen så provstartade jag och den startade på förska försöket och så körde jag till ica garaget och handlade mat. så fick den tina i ett varmt garage. sen så körde jag mitt ärevarv och tankade. så nu så är den redo för att åka i morgon till stallet för jag ska ju rida.

men nu kommer lite bilder från nyår och jul

molle från julafton



molle



min nya kompis som lixom ja älskar mat och att äta:)



jag på nyår










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0