trött

ja nu är anna trött. inte för att jag har gjort så mycket idag. började dagen med att gå till sågen åkte till jobbet. jobbade mellan 10-17. det kändes ju lite konstig att jobba på en lördag men ja det kändes ju typ som en vardag efter som det är en ganska så lång dag. det va sådär mycket och göra. det rullade på. men det är ju så att när det kommer kunder så kommer alla på en och samma gång. och alla vill ha hjälp samtidigt:) men man får bara ta det lugnt och hjälpa en kund i taget. sålda bra med glasögon oxå så det är kul:) och många roliga kunder haha så man får garva lite och inte bara åt dom utom mycket med dom.

sen efter jobbet så gick jag hem från gudö. jag behöver motion och lyssna på min ljudbok. tänk om man kundeha skolböcker på ljusbok eller läxor på ljudbok tänk då skulle kankse till och med jag ha klarat av skolan;) sen så när jag kom hem så gick jag till bilen och såg till min förvåning att den har fått en kompis på sin vänstra sida. det har den inte haft under hela vintern. bara på höger sida har han haft en kompis. hehe och hur han nu fick dit sin bil det vette fan för det är ju ingen som har skottat där utom där har snön får ligga fritt från det att den kom. jag försökte och kolla lite under hans bil för att seom jag såg nått. hehe utan att se för skum ut. men jag såg inte om han hade skottat. men ja den va ju liten och blev typ högre än min bil. men nej han kaninte ha kört upp där bara på fart. men ja jag vet inte få kolla nån dag om han inte står där. med tanke på att jag får ta sats typ varge dag jag ska in och ut och ja jag har ju kört några gånger.

men i alla fall. jag skulle starta min bil och köra en liten runda och den startade så glatt så. men jag kan ge mej fan på att om jag inte startar den varannan dag så kommer den fan inte och starta den dag jag behöver den.

men nu så är jag hemma och har ätit min grött och ska kolla på tv

imorgon är det oxå jobb som står på schemat.

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0