uppdatering om stallet

ja nu kommer det lite uppdatering om min dag i stallet. jag åkte dit vid två  sen så frågade sara ominte jag kunde hjälpa henne och rida fiffi för hon skulle rida leo. jo men vist vill jag det. så jag red henne dom håller på att sättas igång. så det va mest att skritta och trava i båda verven och sen lite galopp. mycket pauser och sånt. men hon kändes fin. hehe hon kommer ju igång efter ett tag och då lyssnar hon till och med för inner skänkeln.

sen vid typ sex så tog jag bilen och åkte hem till mina föräldrar. eller ja det va bara pappa och hampus som va hemma men men. jag hade med mej en middagslåda som jag skulle äta. så jag åt den meddans pappa höll mej sällis sen gick han lös på bilen och började och fixa och sånt. sen åkte jag sju bussen tillbaka till stallet för nej jag pallade inte gå. sen va det bara vänta tills klockan va åtta då min lektion börjar.

på lektionen så fick jag viola. jag tycker att hon är mycket trevlig när hon är på det humöret. och det va hon på. hehe hon hade gått med clara innan så hon såg ut som en dränkt katt. och va ännu mer dränkt när jag va klar med henne. men hon va så duktig så. man får ju tänka jätte mycket framåt men sen går hon så fint så. så jag va mycket nöjd. efter ridningen så fick hon gå raka vägen till spolspiltan så jag duschade av henne från öra till hov. hon tyckte nog att det va lite skönt. sen fick hon ett täcke som hon får stå och mysa i.

efter som jag inte hade nån bil så blev det att åka komunalt hem väll hemma klockan 23:00 så finns det inte så mycket mer att göra än att duscha dricka lite vatten föna håret borsta tänder och sen gå och lägga sig=)

ja det va min lediga dag

men ha det såå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0