äventyr

ja efter att jag har haft ett harry potter maraton då jag har kollat på tre filmer på två dar. så känner jag att jag hänger med och att jag är fett taggad till sista filmen. men kände mej lite seg i morse komi säng lite för sent. men det va bara och hoppa upp när klockan ringde vid 06:30. för bussen gick 07:00. så det va bara mot stallet.
.
jag har diamant nu i helgen och idag red jag ut. jag rider inte sådär jätte ofta dressyr på honom för det finns det andra som vill göra och jag tycker inte alltid att det går sådär jätte bra så då rider jag helre ut+ att det tycker jag är kul. red till sandbackarna ( som förövrigt är grusvägar som går upp och ner). det va ett bra tag sen som jag red dit och jävlar vad igen växt det har blivit tur att man är hufsat bra på och hitta för stigen ser man ju ibland inte. eller som när vi började och rida ut där så fanns det en gran plansteringskog. men massa söta små granar som man red igenom. hahah dom va inte så små längre det va en fet vägg av en jätte stor gran skog. man fick rida ut. ja vist jag kunde hålla med om att om man skulle rida till sandbackarna så hade man inte linne på sig för då såg man ut som att man hade blivit attackerad av en katt efter granskogen. och på vissa ställen så fick man luta sig fram och blunda och sen stanna titta upp se vart man är sen kolla ner igen och gå vidare:).
.
men det va nog ett tag sen som diamant va där för han va lite skeptisk till allt. stenar, vatten pölar, granar ja allt. men han är ju så snäll och bara går ändå. men man märker att han reagerar till på saker.
.
sen så fick han sig en dusch och sen ut i hagen.
.
nu är jag hemma och håller på och gör mej i ordning för att åka in till heron med madde, bea och maria vi ska kolla på sista harry potter filmen:).
.
detta är granskogen:)
sen så när jag gick till stallet för detgick ingen buss från bussen:). så insåg jag att det finns en gud eller snarare grävmaskiner även i ösmo. för i alla dessa år jag har gått till stallet så har man fått gå upp för mördarbacken både till och från stallet. men nu har dom grävt en väg runt denna mördarbacke. tack säger vi till nynäshamsn kommun:)
backen
den nya vägen:)
backen från andra hållet
.
sen är det alltid lika trevligt att försöka och ta sig från ödesmo. det är typ såhär har du en gång tagit dej till ödesmo är det typ omöjligt att ta sig därifrån. jag trodde att tågen gick en gång i halvtimmen men döm till min förvåning när jag kommer ner till tåget och nix dom går bara en gång i timmen på sommarhelgerna... morrrr. fett drygt jävla ödesmo. det va bara och sätta sig ner och lyssna på min ljudbok och vänta i en halvtimme tills tåget skulle komma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0