farsta

igår va jag, sara och izza i farsta centrum och shoppade. jag kan ju säga att både izzas och saras kort glödde;). jag handlade inte så mycket bara lite basic saker som underkläder och sånt. vi gick in i alla sko affärer men det fanns ingenting så efter typ 4timmar i farsta centrum och vi åt både lunch och fikade så åkte vi till port73 och kollade shoutbudet där. sara hittade sina mördar skor;). jag gick in på in och finn och hittade stora vin glas och en ny sopptunna till toan. den som jag har kände jag hade gjort sitt. sånu har jag organiserat om i mitt vitrinskåp. för det har både kommit mer glas och med sprit:).
.
sen har jag ju även fått upp min vinhållare efter typ ett halvår. sen va jag på ica maxi och shoppade lite inför helgen:) fruktsoda här ska drickas drinkar och chillinötter med extra stark chilla lukt;) hahaha ingnrisk att det ska hånglas här inte. men outfiten är klar. ska ha min koola anna klänning mina replay skor och en massa örhängen och krimskrams. hehe vi kommer och klickedi klackedi fram:). men för att kunna ha mina skor så ska jag ha med mej eller snarare på mej extra skor och så tar jag med mej skorna i en påse:).
.
men i dag så är det först skansen med mina fina flickor:) izza och sara. sen blir det grönan för hela slanten. kommer och bli asssa kul. men det är som vanligt helt omöjligt och komma på vad fan man ska ha på sig. det är ju varmt men det kan ju bli kallt sen... och man ska ju ha med sig mobil, kort, leg, nycklar och busskort. då måste man ha fickor eller handväska och då är det bättre och ha fickor och ja ska man då ha jeans eller jacka. suck. dessa kläd problem. fan jag ska ta hem en billig estlendare som kan bära mina saker:)
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0