fika

idag har jag fikat med sara, izza och lisa. det va mycket trevligt. vi pratade och skrattade. jag åt en räk och avokado sallad kaffe och en muffins:) mycket gott. jag satt i solen typ halva fan och solen va mer på ena sidan än den andra kan jag säga. jag har blivit synsam röd:). efter några timmars fikande och pratade så åkte izza till stallet jag, lisa och sara gick in på tess som ligger i nynäs och kollade runt. jag hittade en koola anna klänning som va på halva priset. men jag tyckte inte riktigt att det va min stil men jag provade den och sara blev typ kär i den. haha jag va fortfarande lite skeptisk emot den. för den är vit och det är massa blommor och pärlor och ja sånt som verkligen inte är annas stil. men sara övertalade mej och det va ju trots allt halva priset hallå anna du måste köpa det där. hehe okej hon sammarbetade inte med min inte shoppa nånting utom hon tyckte att jag skulle shoppa:). så jag köpte den och ja jag tror att jag kommer och kunna vänja mej med allt krimskrams;).
.
sen så gick vi vidare in till lindex. haha jag förvandlades till saras provdocka. hon plockade fram allt fult och gräsligt hon kunde hitta och så provade jag alla plagen och tog så klart kort och vi garvade glatt åt alla gräsliga kläder=). jag provade en blommig klänning som såg ut som nått som man kunde ha hittat i min gammel mormors garderob. så kommer det fram en som jobbar på lindex och ba men gud vad snygg den där va på dej verkligen jätte fin... jag ba vaa ser hon inte att jag ser ut som att jag passar i filmen lilla huset på prärien.
.
sen efter vårt lindex besök så drog vi hem till sara eller kanske mer hem till mathias där sara bor. jag har ju inte vart hemma hos dom så det va kul och se. det va jätte fint tyckte jag. det är ju under renovering men om man ser bort målarburkar och allt sånt så va det jätte fint. det kommer och bli jätte bra när allt är klart:). sen drog jag hem. fick för mej att åka till ica maxi och döm till min förvåning och glädje när jag hittade coca cola vanillja:) köpte några sånna för dom är ju bara för goda. jag kommer till och med i håg när jag bodde i ösmo och kunde cykla till ica endast för att  köpa coca cola vanillja. det hände typ aldrig med vanlig cola. och jag blev så ledsen när odm tog bort den från ica i ösmo. men nu hittade jag den. så nu ska jag dricka coca cola vanillja med absolut vanilia i =)
.
gräsliga byxer
haha sara va fett nöjd gräsliga byxer till en snygg blus
haha andra extremt fula byxer
gräsliga byxer
en extremt ful klänning. haha sara tyckte att det va värt att betala mej för att jag skulle ha den här en hel kväll ute på krogen=)
asså herrigud vad ful den är
detta va klänningen där personalen kom fram och tyckte att den va jätte fin
verkligen jätte fin...not hon måste ha vart blind eller nått.
koola anna klänningen som jag köpte
koola anna
pärlorna och blommorna.. är det anna eller mormor varning så att det blir tant anna?¿?
pärlor och blommor..
outfiten jag ska ha när mamma fyller år:)
outfit jag ska ha när mamma fyller år
skorna som jag inte är helt 100% på att jag kommer och kunna gå i hela dan
hahaha när jag skulle gå in i min port så står det en bil med husvagn på parkeringen med denna skylt på jag höll på att dö tyckte att den va lite rolig.. jag såg hampus framför mej hängandes i nåns arm:)
plus
====

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0