första dan

ja idag första dan på min semester så har jag åstakommit ganska mycket.. eller nja inte direkt. jag har tagit tag i min hopplösa garderob suck vad ska jag gö med alla mina kläder. jag har tagit upp sommar kläder som klänningar och linnen och slängt ner tjock tröjer och allt stickat. så nu är det klart. så slipper jag gå ner och hämta hela tiden. och tro det eller ej men alla kläder (nästan) är i garderoberna eller på sin plats. och jag har tagit tag i min oorganiserade jeans hög. eller dom ligger huller om buller i en drag låda under sängen och det är våld som gäller för att få upp och igen den. men nu så glider den så fint så. men hur länge det kommer och va så ja det återstår och se. men nu är dom inte bara vikta utom dom ligger i högar märkes vis. så att alla fornarina ligger i en hög och alla miss sixty ligger i en ja ni fattar. för oftats så är det när jag ska ha ett par speciela jeans som det blir oordning för att jag inte hittar dom. så jag tänkte att om jag har dom märkes vis så kommer jag och hitta dom enklare... enklare och hitta mindre oordning= mer ordning:)
.
sen har jag vart ute och åkt med bilen lite. eller nja jag åkte till Ö&B och shoppade lite sådär tråkigt som klorin shampo och badrums spray och ja sånt tråkigt. sen köpte jag sånär här ja vad det nu heter. man köper en flasta med typ turkiskpeppar och så häller man i vodka i det och så blir det turkiskpeppar shot. sånna köpta jag tre stycken. en med jordgubb en med turkiskpeppar och så en med irländsk gräddlikör. hur det smakar ja det återstår och se. men sen åkte jag till haninge gick in på synsam:). jag ville både säga hej till dom som va där och så skulle jag lämna en båge som dom ville ha:).
.
och efter som jag hade köpt såntdär på Ö&B så va jag ju tvungen att gå in på bolaget. köpte en absolut vanillj som bara är för god att blanda med:) och sen den billigaste skitt vodkan som dom hade så att jag kunde blanda med. går till kassan och slänger upp leget efter somjag ser ut som 12 så har jag alltid det i beredskap. för det är så pinsamt när man försöker och se gammal ut och dom typ skricker LEG. och man i panik letar i väskan efter både plånbok och leg. sen försöker man le lite fint medans dom granskar leget. men idag så hade jag det uppe och visade det. vad på hon ler kollar upp på mej och säger det behövs inte jag känner igen det men tack i alla fall... jag ba wwwhhhaaattttt asså jag är typ aldrig på bolaget i haning. det är typ två gånger per halvår. hehe jag vet inte om man ska se det som nått bra att personalen på bolaget känner igen en. men hon måste ju ha fotografisk minne för det är knappt så att personalen i tyresö känner igen en och där är jag typ mer ofta än vad jag är i haninge. om jag går till rätt person så behöver jag inte visa leg. men sitter inte dom i kassan så är det bara och ta fram leget. jag måste ha gjort ett jätte bra intryck på henne förra gången jag va där. det va typ innan midsommar.
.
sen efter det drog jag in på clas ohlssons och köpte galljer till mina kläder för jag har lixom inte så att det räcken men nu så räcker dom med en gallje kvar;). va inna på MQ, din sko och typ gina men jag gick ut lika snabbs som jag gick in det va bara skitt.
.
men nu ska jag ta och äta nått snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0