harry potter

just nu så har jag harry potter maraton. för jag ska kolla på sista filmen på lördag. hehe och ja när jag säg den näst sista så typ insåg jag att jag hade missat några filmen emellan. två för att va exakt. så nu håller jag på och kollar på dom så att jag hänger med lite gran i alla fall. jag har kollat på en idag och så ska jag kolla på den andra i morgorn.
.
sen så har jag vart ute och sprungit. och jag säger bara gud vad det märks att det är kallare jag känner att jag orkar mer och kan ta i mer utan att typ döö av en svett och törst attack.
.
sen åååå så har jag min outfit klar oxå tills på nästa lördag då min mamma fyller år. jag är fett taggad:) och jag kommer och va sååå fin (hoppas jag i alla fall). jag har köpt en klänning som är tro det eller ej inte svart (den fanns i svart) men jag tänkte att nej jag ska inte va black as hades utom den är grå. hehe oj vilken enorm skillnad anna. ja faxist. men den är typ ja svårt och förklara får ta kort på den och lägga upp. men den är grå och ganska figursyd men den är inte kort men den är ganska snäv så det går typ inte att sitta i den eller jo det går men jag kommer nog att föredra att stå upp:) men haha till det så kommer jag och ha skor som jag bara kommer och kunna sitta i... hmmm hur har jag tänkt här;). ja men jag kommer i alla fall att va fin och det är huvudsaken. skorna är så lånt bort från anna man kan komma. det är klack på dom. anna som typ skulle kunna leva i gympaskor 24/7. men jag gick runt i butiken och jag kunde gå i dom. i alla fall en stund. hehe det kommer och sluta med att jag byter om till mjukisbyxer och toffler;).
.
hittade lite bilder på nätet men det är ju inte samma sak som när det sitter på. inte klänningen i alla fall för tjejen på bilden är både söt och snygg och slank.
skorna så här ser dom inte eller så höga ut men för att va anna så tyckte jag att den va jätttte hög
haha hittade även mina vinter skor lite mer min stil. massa lurv varmt och inte en klack så långt ögat kan nå;)
anna har även vart i stallet och gud vad jag älskar stallet på sommaren. man kan rida ut och kriga med myggen vist men ändå. det är bara borsta inte lera så långt ögat kan nå. slänga på alla grejer på med hjälm och bara rida ut och mysa och njuta av solen. och slippa frysa. nej allt är bara så mycket mysigare på sommaren:)
.
men nu ska jag ta och gå och lägga mej så att man kommer upp i morgon. sista jobbar dan innan 3v sem lite ångest måste jag säga att jag kommer och ha. jag känner ibland att jag bara är sååå trött på mitt jobb men nu när jag ska va borta i 3veckor så känner jag att jag kommer och sakna det:) men det kommer och bli sååå skönt för ja jag vet jag är ju tillbaka om 3v och då är det inte lika roligt längre när man vet att det är ett helt år till nästa gång...
.
men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0