knassteri

ja jag vaknade som sakt va i natt av att jag käckade lim och att det knasstrade i hela munnen:) men det är ju inte första gången som det händer. men nu sitter min tråd lixom lös. hmm kankse inte så bra. men jag va en duktig anna och tog tag i saken från början och ringde till min kära gamla tandläkarmottagning i haninge. det va jill som svarade älskade kära jill jag mins henne hon va snäll. men jag kunde ju inte bara aaaåååå är det du mins du mej du vet anna jag måste ju va den ända som gick hos er för typ 8 år sen;). utom jag höll mej lugn och talade om mitt ärande. nej men då hade haninge sommar stängt så hon undrade om jag kunde tänka mej att åka till typ södertälje och in till stan och så va det nått mej. nej tack sa anna. jag vill komma till haninge och nej jag har inte bråttom jag kan gå såhär tills dom öppnar. det gör ju inte ont bara det att jag tycker att man ska gö nått åt saken.
.
men nu har jag i alla fall fått en tid 1 augusti kl:08:00. det blir assa bra det. det skulle ju kosta en slant oxå hur mycket vet jag inte. hmmm jag undrar om man kan passa på och reklamera underkäken medans man ändå är där. för jag är fett missnöjd med dom. eller det är ju bara jag som tänker på dom. men har man haft tandställning mer än halva sitt liv så vill jag att dom ska va spikraka. men det är dom inte. det ser ut som halva havet stormar. okej även jag måste väl erkänna att det är mycket bättre än innan men ändå. och det blev det efter att dom sog bort tråden från dom tänderna då flyttade sig tänderna på sig så nu står dom jätte fult tycker jag. men det är som sakt bara jag som tycker det men ändå. tur är väl att man har ett över bett som en åsna så att dom inte syns så mycket. så man får väl va glad över att framtänderna är raka än så länge.
.
haha dom lär ju bara garva åt en men ändå. så tänkte jag även passa på och fråga om dom kan se när jag va där första gången och sista gången. kan va kul att veta för jag kommer inte ihår när jag fick tandställning första gången. mer än att jag tyckte att jag hade det jättte länge.
.
men nu ska jag ta och kolla lite på tv så ha det så bäst

Kommentarer
Postat av: Tandreglering

Vill inte skrämma dig men ganska mycket kan flytta sig fram till 1 augusti, tänderna kan gå tillbaka snabbt.



Tyvärr funkar det så med många tandregleringsmetoder som används i Sverige idag att när tänderna inte får plats, då drar man ut tänder och/eller flyttar dem bakåt varpå munnen blir ännu mindre. Och vad händer då? Jo, tänderna får återigen inte plats och det går tillbaka.

2011-07-16 @ 16:27:15
URL: http://tandstallning.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0