lördag morgon

japp det är lördag morgon klockan är just nu 08:21 jag har vart ute och sprungit och duschat nu sitter jag och dricker vatten med äppelcider vinäger i... inte gott.. men men. sen så äter jag ett äpple och ett päron. jag ska snart ta och föna håret för att sen åka till jobbet. ska jobba mellan 10-17. mindre kul. men det brukar gå ganska fort. sen så jobbar jag med ingrid och elena och det ska bli mer kul:).
.
jag tycker alltid att dt är kul och jobba med elena. jag känner bara att gud vad jag kommer och sakna henne.
.
när jag va hemma i ösmo så gick jag lös på lite grejer som jag hade hemma från när jag va liten. och hittade en skolbok. jag tyckte ju att det va såå kul att gå i skolan och sitta på lektionerna och lyssna på en lärare som stod och malde och malde om nån jävla kung som dog nånstans i nått värdeöst land. så jag brukade underhålla mej med att rita och skriva i böckerna och så hade jag skriveit om cliffen. mitt älskade gräv. jag hade skrivit lite kommer inte riktigt i håg vad men om hur mycket jag tyckte om honom men just avsltningen kommer jag ihåg.
.
det va.. det spelar ingen roll vad du gör jag kommer alltid älska dej tills du dör.
.
kändes så konstigt och läsa det men ändå bra på nått sått. för jag skrev det där när jag typ va 14 och då älskade jag honom jätte mycket och nu 10 år senare så har han betyt lika mycket för mej och jag älskade honom verkligen tills han gick bort.
.
det finns nog ingen häst som har betyt så otroligt mycket för mej som han har gjort. utan han så vet jag inte hur jag hade klarat av min tid i skolan. eller det va väl inte själva skolan som va jobbig. jag ska nog inte klaga för jag har nog aldrig haft det jobbigt. men om jag va ledsen så gick jag alltid till cliffen och satte mej där. eller jag va alltid hos honom oavsett humör:). men stallet överhuvudtaget har gett mej så otroligt under min uppväxt och under mitt liv:) och ger mej fortfarande så mycket. för man kan fly verkligheten lite. bara att rida ut och inte tänka på nånting annat än vad som händer just nu. bara få fly från ig själv ett tag:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0