semester

nu har jag verkligen semester för den började idag måndag.. känns konstigt men väldigt bra. men lite panik kan jag få oxå efter som jag inte har planerat in nått... men jag ska nog få dagarna och gå. jag vet att idag ska jag åka till haninge och till Ö&B och fixa lite saker. sen så måste jag fixa min garderob. det vill säga ta upp alla sommar kläder och slänga ner alla vinter saker:). för som det är nu så har jag tagit upp saker från min garderob när nere men inte tagit ner nått vilket resulterar i att jag har jätte mycket kläder överallt i min lilla lägenhet... inte bra.
.
sen i morgon ska jag fika med izza, lisa och sara som har kommit hem från frankrike. hon kommer och va äckligt jävla brun den ungen asså:). sen så vet jag inte om dom skulle ut och gå för det kan man ju hänga med på:)
.
på onsdag så ska jag med lena in till stan och shoppa:) det ska bli jätte kul det är så sällan vi ses och jag tror aldrig vi har handlat tillsammans men jag ska lämna kortet hemma:) i alla fall kreditkortet;). för jag ska inte shoppa nått jag har inte plats eller pengar. men om jag hittar nått på rea så vet jag att jag komme roch vilja ha det och så måste man ju ha pengar med sig annars så kommer jga panik åka in på torsdag. haha. nej jag ska inte prova nått eller kolla på nått till mej själv. jag måste lägga band på mig själv och mitt shopping galna beteende. och jag har redan min outfit klar tills på lördag. jag behöver inte ens köpa en hårnål till. allt är klappat och klart in i minsta detalj;).
.
på fredag så har jag diamant och har även morgon fodringen så ska va u stallet vid sju och sen ska jag rida och fixa allt sånt. måste även hem till ösmo en sväng för att lämna av allt som jag ska ha på mej på lördag. för på lördag har jag diamant så jag kommer åka ner på morgonen och rida och fixa allt för att sen gö mej i ordning i ösmo.
.
igår han jag med mycket. jag va både i stallet och red ut på diamant. vi va ute på äventyr. haha och et blev verkligen äventyr ut av det. för först så hade skytteklubben skytte övningar så dom höll på att skjuta hela tiden. och sen som pricken över i:et så kom tåget. men diamant bryr sig inte så mycket. han kan rycka till i början när dom skjuter men jag vet inte vem som rycker till mest han eller jag för vi blir lika rädda båda två när det kommer plötsliga ljud..
.
sen så har jag följt med madde till länna för hon skulle till elgigante och köpa en bärbar dvd-spelare. och så skulle hon bara kolla på säng. så vi gick in på elgiganten och kollade runt. hittade en som verklade okej men tänkte att vi kollar i dom andra affärerna oxå. så innan vi går in på expert så är sova butiken innan vi går in dit och kommer fan aldrig ut. hahaha fett kul det va. vi lägger oss i en säng och 1 min senare så har vi en försäljare på oss. och madde hakar på och jag va väl inte sen eller. men det va ju hon som skulle ha en ny säng. så vi går en guidad tur igenom hela säng paradiset och prova typ alla sängar och gemföra dom med varandra och ja allt vi provar typ ganska många sängar och så får man ligga i dom i typ 5 min och sen kommer han tillbaka och pratar med en om vad man tyckte och allt sånt sen går man vidare. den bästa va så klart den dyraste. men så är det alltid. sen fick vi kaffe oxå:) assssa gott. haha vi va säkert där inne i minst 2 timmar om inte mer. men det blev en ny säng till madde i alla fall. en inom en rimlig pris klass:) sen gick vi till onoff. där va det sopprent det va krig på dom få varor som fanns kvar. dom har ju gått i konka så det är ju inte så konstigt att det va rent på hyllorna.
.
sen va jag en sväng förbi ösmo och mina föräldrar oxå hjälpte pappa att lyfta in nån topplock eller nått annat som skulle till bilen. han får ju inte lyfta så mycket nu när han har ont i ryggen. så jag va där och hjälpte honom.
.
men nu ska jag ta och sätta lite fart med min garderob och plats problem:)
.
jag och diamant vid sörmlandsleden
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0