semester

nu är det semester med stor S. känns helt underbart. men samtidigt lite hjälp jag har ju inget inplanerat. vad ska jag hitta på. jag vill ju inte sitta och ruttna i min etta på 34 kvm i tre veckor. men hej anna du kankse ska passa på att umgår med dina underbara vänner i tre veckor och bara ha det underbart. det är ju inte så att man umgås så mycket annars får alla har ju sitt och sina jobb. och man är ju ganska trött efter en dags arbete. så nu ska jag passa på ringa runt umgås med kompisar nära och kära och bara leva livet i tre veckor för att sen komma tillbaka till mitt arbete:)
.
men nu ska jag ta tag i mitt harry potter maraton som jag startade igår. jag ska ju se sista filmen i morgon och hinner inte kolla i morgon för jag ska till stallet först på morgonen och sen måste jag förbi haninge en sväng för att sen åka till heron och umgås med mina älskade kära vänner=)
.
jag vet att jag ska våldgästa min lena under semestern vi ska även ut och shoppa. men jag måste lämna kortet hemma för jag får inte shoppa mer nu. men lena ska köpa nått tills mamma fyller år jag ska fira mammas födelsedag. jag måste åka ner och våldgästa sussie som jag har sakt i säkert minst 4 års tid. jag ska sola så att jag inte ser ut som spöket laban när jag kommer tillbaka(men jag vill inte va synsam röd eller) och sen chilla och jag måste ta tag i min lägenhet göra nått åt den. och göra nått åt min garderob. har för mycket kläder eller nej jag har för liten garderob:).
.
det är saker som jag vet att jag ska göra eller borde göra.
.
men nu måste jag börja och kolla på harry potter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0