underbart

min helg har vart helt underbar:)jag har umgåtts med människor som betyder väldigt mycket för mej. jag har skrattat och haft bara så kul. jag har haft mycket och göra åkte fram och tillbaka. jag har vart på kalas och druckit rosévin :) ätit världens godaste smörgås tårta och ätit tills jag trodde att klänningen skulle spricka. jag kan oxå tillägga att jag gick i mina skor hela kvällen:) jag har vart i stallet och pussat på extasi i sommar hagen och hälsat på dom andra hästarna oxå. jag har haft diamant och ridit ut och myst i skogen. jag har sovit hemma i ösmo och pussat på hampus. jag har vart hemma hos izza på fest och åkt sista tåget hem. som går 01:05 så det är ju absolut inte så sent. det va helt guld att sova i ösmo gick upp 07:30. lånade mammas cykel va i stallet 07:50. det som tog längst tid va att komma in i garaget efter som jag inte hade nån nyckel. så jag fick leta nyckel hitta nyckel och så gick inte den till garagporten utom fick gå en annan dörr in och sen låsa upp garagporten ta ut cykeln låsa porten gå runt lämna tillbaka nyckeln i huset och sen åka.
.
men det va guld och sova i ösmo för då behövde jag inte gå upp tidigt alls:) mamma har fyllt 50 år och det har vi firat med kalas, smörgåstårta, rosévin och släkt och vänner. det va super kul. jag hade assa roligt:) efter det åkte jag hem till izza och kalasade vidare. hehe fick lite skåne akvavit där oxå;).
.
har ridit ut och myst i skogen med diamant vi har ridit till sandbackarna (som är en grusväg som går upp och ner). haha jag höll på och ramla av för att jag satt utan stigbyglar när jag skrittade för nej men han är så snäll så. var på diamant får ett ryck blir rädd för nått kastar sig handlöst åt vänster och jag va ju inte beredd på det så då satt jag lite löst.
.
jag har vart och hälsat på mitt jobb det va mycket trevligt att komma dit och bara sitta och dricka kaffe och inte behöva arbeta utom bara komma ditt och chilla lite. jag va nere i nynäs en sväng och köpte presentkort som jag åkte med till tyresö.
.
haha jag har även fått tillbaka mitt gamla leg av lena. hon hittade det i sin sminklåda tror jag att hon sa. så nu har jag fått tillbaka alla mina leg som hon har fått låna när hon va mindre:) det gick ut 2008 så det är ju ganska gammalt. men det är svårt och bara sätta ord på allt det har bara vart en sån härlig helg. där jag har kännt att shitt vad jag älskar mitt liv ibland och det har vart en blandning av allt både mycket stall mycket party och mycket vänner:). den har gått otroligt fort. har redan lite planer för nästa helg;) det kommer och bli super duper kul. tog däremot inte så mycket kort som jag hade tänkt men så blir det tyvär ibland.
.
sen har jag vart och hälsat på sara som jobbade. mycket trevligt att sitta där och prata med henne tills hon skulle stänga butiken.
.
mamma som öppnar lite paket
blommor
jag köpte ett kort som det stod 25 år på för mamma brukar alltid säga att hon fyller 25 i år igen:). sen skrev jag på kortet x2
blommor
en tårtspade som är som en sko
min outfit
hampus som är expert på att ligga mitt i vägen

Kommentarer
Postat av: Maria

Ja, gud vad skönt det skulle vara!! Inga mygg!

2011-07-25 @ 10:33:33
URL: http://hiddenpart.blogg.se/stallet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0