dagar

ja nu va det några dagar sen som jag uppdaterade. det har hänt mycket precis som jag vill ha det. i onsdags så va vi på grönan hela dagen. i alla fall från 12:30 till 23:00. det va sjukt mycket folk. köerna va sjukt långa. värst va kön till den nya träbanan. vi stod typ i en timme och väntade helt galet. men det va helt klart värt det för den är ju sjukt rolig:). men det va varmt. men kul hade vi i alla fall. haha helt galet:) vi kom fram till att lycka är att åka katapulten. den är typ den som jag tycker är bäst på hela grönan. bara för att det går både upp och ner. inte som fritt fall som bara tar en evighet att åka upp på och sen går det jätte fort att komma ner. men vi han åka en den och köa en hel del oxå. hehe och äta vi åt både taco och jag fick min glass med strössel:). sen fick man dricka sjukt mycket vatten efter som det va så varmt. gud jag drack typ 1,5 liter vatten men man kände att det va bäst så för annars så skulle man få ont i huvudet.
men efter en hel dag på grönan så va man bra trött när man kom hem. haha somnade utan problem
i torsdags sen så va jag ute och sprang min runda. sen har jag fixat lite här hemma. eller jag fortsatte och ränsa och slängde min gamla cdspelare som jag fick när vi bode i ösmo haha och ja det va ju ett tag sen:). sen mitt i mitt kaos så åkte jag till izza för grillning. det va jätte mysigt och kul. sara va där oxå så vi satt och snackade och provade kläder. sen kom åsa oxå. så det blev mycket tjej snack mycket skratt och provandes av kläder. sen åkte jag och åsa hem vid 0:05 tåget.
.
idag så kommer mina fina flickor hit vi ska för kröka lite och sen ska vi ut och göra staden osäker. jag hade bestämmt mej för min koola anna klänning men så provade jag en klänning ut av izza igår och jävlar va snygg den va. hehe så ny har jag lite beslut ångest men dom kommer ju hit så då får dom hjälpa mej med vad jag ska ha på mej;). men nu ska jag fixa lite här hemma sen åka till port 73 och köpa lite skålar som izza hade köpt där och som va jättte fina, enkla och klassiska och det tycker vi om:)
.
men ha det sååå bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0