wiii

jag säger bara wiiii i morgon är jag ledig och då ska jag sova ut och springa städa och sen ska jag göra mej i ordning. för jag ska äntligen få träffa min bästa kusin och hans nya tjej(som han har haft i över ett år) men som jag aldrig har fått träffa. det ska bli suppper kul:). ååå anna blev så glad när anna bjöd in sig själv och fick komma:) han fyller år på lördag. och eftersom jag inte skulle bli glad om nån skrev ut min ålder så skriver inte jag vad han fyller. men han fyller i alla fall år. så först så ska jag hem till han för att sen åka till hans kompis som vi ska grilla hos. och bara chilla. så jag hoppas på toppen väder och toppen sällskap och på en toppen kväll:) jag ser fram emot det här som fan=).
.
synd bara att mina ben ser ut som två salamisar. jag tänker alltid på vintern att å den här klänningen kommer bli jätte fin till sommaren. man kan gå runt i stan med den och ha bara ben kankse en strumpbyxa om det skulle bli kallt. sen kommer våren och 100000 mygg och lika mycket myggbett. för ja mygg drar sig till hästar och det gör jag oxå så mygg drar sig till mej oxå. inte en bra kompination för mina ben och min klänning med bara men till. det som inte eller är bra är att jag alltid kliar och kliar och kliar. tills jag kliar sönder dom och får då sönder kliade myggbet som det tar veckor för dom och läka. sen får man ju nya hela tiden. så det där med bara men det kan man ju bara fet glömma. det blir leggins eller strumpbyxor på helst svarta.
.
så kvällens outfit kommer och bli jeans och nått till:)
haha sen så försökte jag och hitta nått normalt och bra kort på mej och min kusin men nej jag hittade inget sånt. jag hittade ett från 2008 och ja nej det va inte ett sånt vackert kort om jag säger som så;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0