efter

ja efter typ 6 timmars likvaka så är jag nu hemma. uch det va sååå jävla segt och tråkigt. sov fett dåligt i natt oxå så jag kände mej fett trött. har så mycket och tänka på. när det kommer till allt uch ibland önskar jag bara att livet kunde va enkelt och bara ta slut men så får man ju inte tänka. men ibland så skulle det va så mycket skönare. men nej anna nu får du sluta och tycka synd om dej själv.
.
igår va det 20 år sen mormor gick bort:( uch saknar henne. för vist kan man sakna nån som man inte mins.. ja för jag saknar att hon inte har funnits i mitt liv som jag önskar att hon kunde ha gjort.
.
nu ska jag typ bara ta och städa och sånt. det är så grusit i hallen jag förstår inte hur det kan komma så mycket små grus men det är nog från när jag är ute och springer i skogen. så jag ska ta och sätta lite fart med det i morgon är det i alla fall fredag och det ska bli jätte skönt med helg.
.
på lördag är det ju fest hos cillan oxå och det ska bli jätte kul. outfiten är vald och kläderna är tvättade så det är bara kalaset som ska börja:). jag ska bara ha kul och försöka och inte tänka på allt:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0