grönan

ja igår va det ju fredag alltid skönt med fredag. det är alltid nått specialt med fredagar. och igår tog tyresö gymnasium studenten så dom va så glada så. jag tycker att man kan unna dom och få va glada en dag och åka flag. för nästa dag börjar verkligheten och den är inte lika rolig.
.
efter jobbet så drog vi tjejer in till grönan. det va jag madde laijon och izza. fett kul vi hade. vi åkte sen nya träbanan den va fett kul. jag tycker ju att det är jätte kul och va på grönan och åka en massa karuseller och äta massa gott:). men vi va där alldeles för kort och bestämde när vi stod i po-expressens kö att detta måste vi göra om snart:).
.
efter grönan så drog dom vidare till 360. men jag ska ju jobba idag så jag drog hem. jag kände att det va lika bra annars så kommer man bara va trött och seg. så jag drog hem. + att när vi va på väg hem så fick jag så ont i huvudet. jag kan ju få det om det är varmt och jag har drukigt dåligt vilket jag typ alltid gör. och det är inte så kul och gå ut och ha ont i huvudet.
.
kom hem vid kanske halv ett och somnade direkt utan problem:)
.
igår på jobbet så kollade vi igenom massa gamla påsar där vi han insamlade glasögon. asså glasögon som folk har lämnat in som dom inte vill ha längre vi skänker dom sen vidare till laion och dom här insamlingarna. haha jag hittade en assa söt rosa både. men gud det va såå starka minus att jag såg ingenting. och absolut inte hur jag såg ut. jag kunde inte ens ta ett kort själv utom M-L fick göra det:)
.
haha det ser ju så fett kul ut. för ögonen bli små som grisögon och man ser hur det går in vid huvudet där glasögonen sitter=)
.
hehe det va den bästa påsen vi hittade men budskapet på den kankse inte va så passande till bågar som vi ska ge till fattiga människor
.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0