jobbat

idag så har jag jobbat mellan 10-17. det va helt dött. det va typ likvaka. eller lite blandat. på morgonen va det lite och göra men absolut inte mycket. men på eftermiddan så dog det totalt och mellan 15-17 så va det jätte tråkigt. jag och lotta bara satt av tiden och bara chillade.
.
ååååå i morgon får jag jobba med helena det ska bli assa kul. hon jobbar ju nu mer i haninge så jag träffar ju aldrig henne. men i morgon ska hon jobba extra. vi kommer och prata mycket skit och bara ha såå kul. hehe och så ska vi ju jobba så klart oxå;). det va så länge sen som jag träffade henne hmm det va ja typ julbordet kankse. och det va ju inte igår
.
nej vad har jag mer gjort. hmm jag va ute och sprang i morse men det kankse jag redan har skrivit om. ja det händer lixom inte så mycket. ska kanske ut och gå en sväng innan man ska somna framför tv:n.
.
jaaa men gud ja jag har läst ut (lyssnat ut) min bok idag ares tecken. och ja vilket konstigt slut eller nej det va ingen slut det va som att det fattades typ 1 cd men jag vet att det inte gör det för den ska sluta konstigt. men inte så konstigt det va som att nån hade rivit ut dom sista sidorna i boken. eller typ ett helt kapitell. för det va jätte konstigt. men men det kommer väll en fortsättning för det måste det ju göra.... men nu ska jag ga mej på nästa bok. och på tal om det jag måste första och hitta en bok. det är första boken i en serie och ja den vill man ju lyssna på först innan man lyssnar på dom andra. men har fått lite böcker av bertil som jag ska ladda in oxå:). mycket böcker just nu men det tycker vi om.
.
promenix va det ja.
.
ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0