måndag

japp det är måndag i alla fall ett tag till:) alltid lika härligt att få en måndag slängd i ansiktet. men man ska väll inte klaga allt för mycket för jag är ju ledig i fyra dagar sen. ja asså på fredag till måndag så ska jag njuta av mygg och allt annat skitt som finns uppe i dom fleniska skogarna;). jag kom hem idag efter jobbet en snabbis för att pappa skulle kolla oljan klaga över att jag både måsta tvätta och vaxa min bil och jag säger att det ändå kommer regn som kan tvätta bilen och att jag inte har tid till det just nu(eller jag har inte lust). han kollade även så att bilen inte håller på att rasa i hopp och kollade så att jag hade luft i däcken och i reservdäcket.
.
sen fick jag en vägbeskrivning om hur jag skulle hitta till rökärr men jag berättade att jag inte behövde det efter som att jag stolt köpt mej en gps så nu kommer jag och hitta utan problem. han som alltid är en sån glädjedödare sa att ja om du har köpt den en gps så kommer du garanterat köra fel. och han erbjöd sig att rita upp på ett papper hur jag skulle köra.. och hur det skulle se ut.. det är typ såhär kör E4 an håll till höger kör emot göteborg inte helsingborg utom göteborg. ta av vid mariefred eller årstastyckebruk. eller nej ta årstastyckebruk. ta andra höger och kör emot malmköping. ta av mot flen kör mott rökärr när du ser ett rött hus med mycket fönster på kör av vägen in på en grusväg och så kör du tills den tar slut. eeee okej. jag ska bara hitta från mej till den där E4an dom jag inte kommer ihåg om det va E4an eller E20. men aja rött hus med mycket vita fönder ja men gud då vet jag ju exakt hur jag ska köra. det är lugt för det kan ju bara finnas ett i hela sverige. jag kanske kan fråga om vägen för det är kankse nån som vet vart detta exotiska hus ligger.... hmm aja jag tror att jag litar på min gps en aning i alla fall. man kankse kan slå in rött hus medn vita fönster på den så lär den ju fatta vad jag menar:)
.
men efter min snabb visit hemma i ödesmo då jag både han prata med mamma, pappa, hampus och äta lite popcorn så drog jag vidare till stallet.
.
men nu ska jag ta och sova så att man orkar upp i morgon:)
.
men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0