rökärr

jag har vart i rökärr över helgen och umgåts med min kära familj. ja ibland så kan jag nog säga kära. men det har vart så super trevligt och super mysigt. vi har ätit gott och druckigt gott:). för att inte detta inlägg ska bli för långt så ska jag inte gå in på för mycket hur mycket man äter när man är på landet. men det är typ mer än vad anna äter på en vecka. haha när man sitter och äter frukost på planerar man vad man ska äta till middag. men det är typ det nöjet man har där ute. för man sitter bara och tar det lugt i alla fall jag;)
.
jag hittade dit utan problem hade ju min nya vänn gps:en och den sa så högt och tydligt hur jag skulle åka. så det gick så bra så:). sen har vi ätit sill och druckit snaps till det. hehe pappas egna gamla rävgift kom inte fram iår utom det va nån egen gjord fast mycket godare:) och sen fanns det nån hawai som va jätte god. sen fanns det ju dab åå den är ju bara för god.
.
lena och tommy va där oxå det är alltid kul och träffa dom det är ju inte så ifta som vi ses och då är det extra kul när vi gör det. haha fy fan va vi har garvat i helgen. sen har jag haft ont i min handled oxå. jag visade lena min galla och hon va på och tryckte och klämde. sen på kvällen eller natten så vaknade jag 02:30 av att jag hade sååå jävla ont. det bara pulserade i hela handen. och jag kunde typ inte somna om. upp leta efter nått smärtstillande hittade alvedon. hjälpte kankse lite somnade om men vaknade till och från hela natten. sen på morgonen så va det inte bättre. kunde lixom knappt bre min macka fick både äta och dricka kaffe med vänster hand vilket inte är helt lätt.
.
som tur är så har man en pappa som har ont lite här och där så han hade voltaren som jag kunde strycka på. men det gjorde helt sjukt ont. och det gjorde onte bara jag rörde handen och det knakade så fort jag rörde den oxå. men efter voltarenen så kändes det lite bättre.
.
sen så åkte jag, lena och tommy in till malmköping. hehe en väldigt liten gullig stad. vi höll på och missa infarten till coop för den va inte större än en grusväg typ. kundvagnarna va jätte små och grattis lena säger kolla vad små dom är och grattis är dom oxå. anna svarar va är dom ta två:)
.
in på konsum handlar det vi ska ha + en tup voltaren till mej. dom hade även grattis riesen vad på jag, lena och tommy dyker ner i den och tar mer än två var;).
.
sen oj vad har vi mer gjort. ja det händer inte så mycket mer roligt. jag har jagat getingar. medans lena körde den mer sadistiska taktien och tog fram tennis raketet med el i. jag körde den tradisionela flygsmällan och smälde på dom när dom va i lyften så att dom studdsade upp i altan taket och ner på altan golvet sen smälde man dom där.
.
vi har ätit tunna revbenspjäl supper gott och drack ett gott rosé till det. men ja juste innan maten så fick vi en jätte god sommardrink. den viste vart den skulle kan man ju säga. det va whisky, grenadin nån likök och champagne och två jordgubbar. så ja det blev bara en men det räckte:). sen fanns det rött till maten oxå så jag testade det oxå. men jag tycket att rosé är godare. gud nu får jag det att låta som att vi verkligen inte har gjort annat än att dricka. men nu ska man tänka att detta va över en lång tid och jo vi har gjort annat. så nej anna har inte gått och blivit alkis/matoman.
.
sen har vi ätit äppelpaj. hehe oj nu va det mat igen. men hmm vi har spelat boll. det gick jätte bra vi missade inte ett enda fönster på hela den gaveln. även päronträdet stod lite risit till;).
.
men efter en helt sjukt rolig helg så tog den slut allt för fort och jag blev tvungen att åka hem. men det skulle va sjukt kul att åka dit igen och bara mysa med familjen. men nu ska jag ta och sova för klockan är jätte mycket ser jag. jag har så klart tagit massa bilder men dom får jag lägga upp i morgon för nu måste jag ta och sova
.
men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0