så nu har jag städat klart eller nej man blir aldrig klar för när man är klar så finns det alltid nått nytt och städa men nu har jag i alla fall dammsugit. eller haft en date med fido:) som man oxå kan säga. jag fattar inte vart allt damm kommer ifrån och jag tror inte att man vill veta det eller. men jag tyckte inte att det va så länge sen som jag dammsög men tydligen så va det ett tag sen i alla fall om man kollade under sängen;).
.
sen så kan jag ju säga som så att jag har tagit lite kort på min outfit som jag ska ha på lördag. om jag säger som så här sork piké (ja jag vet fett epa) Eurostar och Kingsland. dom som vet vad jag pratar om så ringer det klockor och dom vet exakt vad jag talar om medans för andra så är det rena rama grekiskan;)
.
från en outfit till en annan så har jag funderat på vad jag ska ha på mej när min mamma fyller 50år och ja jag vet det är ett tag kvar men jag tror att jag har bestämmt mej. men jag kan ju säga som så att jag får inte gå upp ett ända gram. för den går på med våld och frityr olja;). sen kan jag ju oxå meddela att jag kommer inte kunna sitt aner under hela dagen utom det är en stå klänning. det är inte för att den är kort utom för att den är fett taijt.
men det ska gå.
.
sen har jag även lite ego kort på mej själv innan vi va ute i fredags. haha nej vadå jag har tömt kameran på bilder;).
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Kommentarer
Postat av: saraaaa

fiiiiint! :)

2011-06-05 @ 09:33:29
URL: http://sariih.blogg.se/ridblogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0