snart

snart ska jag åka och jobba. men försts så ska jag dricka upp mitt te och föna håret. kanske sminka mej lite oxå så att man inte ser ut som ett öde värre en döden;) ja ute på en jogging runda i morse. men jag va fett trött. för det va nått cp som stod och skrek mitt i natten så att jag vaknade. eller det va inte så konstig att jag vaknade för jag hade öppet fönster och han verkligen skrek. jag hade typ vart tvungenoch va död för att inte vakna. men i alla fall efter det så hade jag lite svårt och somna om. men tillslut så gjorde jag det men sov oroligt. så när jag vaknade i morse så va jag inte så pigg.
.
men blev piggare sen när jag va i löpar spåret men tröttheten kommer väl och komma sen i kväll. då kommer man och somna gott utan problem:)
.
men i alla fall ska jobba idag. mindre kul men desto mer kul är att jag ska få jobba med helena:) det har jag typ sett fram emot hur länge som helst och hehe tjatat lika mycket om det.
.
i morgon är jag leeedig vilket ska bli jättte skönt. då ska jag sova ut och springa och sen åka till haninge för jag måste både gå på bolaget inför midsommar och då vill jag ha bilen så att man inte behöver släpa på allt på bussen. nej tack säger vi till det. behöver inte köpa så mycket men kan lika gärna köpa upp sig lite så har man ju framöver för det blir ju inte dåligt;). sen så såg jag i metro att mq har rea inte bra. eller jo det är bra men ändå inte. för jag älskar ju och shoppa på rea och jag älskar mq. fast jag tyckte att dom va bättre förut när dom hade både koola anna och fornarina. nu har dom bara massa konstiga märken men vi kan ju ge det en chans till. hmm undra om dom inte hade miss sixty ett tag oxå. aja men nu har dom inte det längre i alla fall.
.
men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0