uppgång och fall

ja den här helgen har det vart både uppgång och fall. det har hänt mycket men jag tänker inte skriva om allt.
.
men igår lördags så hade cillan sin fest. hahaha det va kul. hon är ju bara för go. jag måste även säga att det va ovanligt många som hade klätt ut sig. det brukar inte va så många som gör det men nu va typ alla utklädda och det va ju kul. det kändes lite konstigt att duscha och göra sig i ordning för att sen ta på sig ridkläder. det brukar va tvärtom att man först tar på sig ridkläder och sen duschar:). men jag va ju i alla fall ny tvättad. jag skulle oxå vilja ha fest med tema och allt sånt. men jag kommer att jag bor så trångt. och att jag inte har nån balkong. men samtidigt så har jag ju haft fest i min lägenhet och det gick ju bra:). men det va ju ett tag sen om man säger som så.
.
och jag har ju vart på fest hemma hos folk som inte eller bor så stort. men men vi får sen. känns i alla fall som att jag måste hitta på nånting när jag fyller år:).
.
sen i söndags så åkte jag madde och bea till heron och kollade på bio. det blev den nya pirates filmen. den va bra men det är ju en uppföljning av dom andra. men ja den va ju bra men dom andra är ju bättre. det blir ju lite samma sak. men det känns som att det ska komma en till men man vet ju aldrig. men med tanke på slutet så kändes det som att det skulle komma en till.
.
sen har jag vart ute och sprungit i helgen oxå. jag sprang i lördags och i söndags idar va jag oxå ute och sprang så på den fronten så har det gått bra. det är kul nu när jag känner att jag orkar.
men nu ska jag kolla lite på tv och chilla
men ha det så bäst
.
.
.
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0