upptäckte

ja jag ställde mej på vågen idag och upptäckte att jag på 6mån har gått ner 7 kilo:). det känns helt sjukt. för mitt mål har aldrig vart det. jag har började ju och springa för kankse 2 år sen men det här året så har jag satsat mer och det är inte för att gå ner i vikt utom för att jag vill ha bättre kondis. sen är det ju bara ett plus som man kunde forma om sin kropp samtidigt. jag tycker att det är kul och springa nu för att jag känner att jag orkar mer. sen så har jag ju börjat och rida oxå. det har ju gjort jätte mycket. man åker till stallet efter jobbet hinner inte äta fören man kommer hem vid 23 och då är man så trött at man inte orkar gö nått stort utom det blir bara lite gröt.
.
men min tanke med att börja och springa och äta nyttigare va inte att bli tråd smal utom att få en bättre kondis. från den oexisterade kondisen som jag hade innan. sen att man formar om kroppen på vägen är ju bara ett stort plus och att man kankse kunde forma om lite:)
.
jag tänker inte säga vad jag väger för det är min lilla hemlighet. dom enda som pratar om vad dom vägen är över hysteriska spänn-svennar som tvättar alldeles för ofta och hittade anabolan redan som 12 åringar. dom går runt och skryter hur mycket dom tar i bänk-press. medans anna funderar på bänk-press vafan kan det va då... bänk-press en bänk som pressas. nu ska vi se senaste gången som anna besökte ett gym va när jag va typ 15 år och man va tvungen i skolan. jag satt på en cykel och slö trampade en timme medans killarna kämpade på men en massa konstiga redskap och speglade samtidigt. nått ut av dom kankse va bänk-press. ben-press tror jag att jag vet vad det är och det måste ju då va motsatsen till det.
.
och sen är det alltid lika kul när dom har skryter om hur många x-antal kilon som dom kan ta i denna jävla bänk-pressen. anna som räknar kilon i hösäcker funderar på att ja hästarna äter  4+5+5 kilon det är 14kilon och det tar man i en hand medans den andra håller i hinkarna för man har ju lite tidspress:) jag vet inte ens vad som är normalt att ta i bänk-press. men så räknar jag kilon;) så när nån säger hur mycket dom tar i bänkpress så omvandlar jag det till hösäckar för det är enklare och ränka på än med mjölkpaket;)
.
nu känner jag att jag har tappat min tråd lite (ovanligt eller inte). men det enda som jag har gjort är att motionera mer rida mer och att äta nyttigare inte typ ååå jag är hungrig nej men 200gr marabou chocklad kaka;) 2000 kalorier på 15 min. jag äter mer frukt och grönt. men framför allt att jag är ute och springer mer. och man behöver absolut inte va orolig för att jag ska banta bort mej själv helt för jag är alldeles för hungrig för sånt;)
.
men i alla fall nog pratat om min träning och mina ointeressanta resultat
.
vad har anna gjort ja inte så mycket i tisdag så kollade jag på fotboll. allas älskade zlatan gjorde till jobb. han stod längst fram filade sina naglar och väntade på att nån skulle springa över hela plan med bollen för att sen passa honom så att han kunde sträcka ut sin tå och göra mål. och det gör han om tre gånger. men ja även jag måste ju erkänna att han är grymt bra vad skulle vi göra utan våran älskade zlatan och hans tår;).
.
sen idag så har jag vart ute och sprungit. jag svalde nästan en fluga nej lyckades hosta upp den. och jag höll på att få en hjärtattack för där det är som smalast kurvigast och som mest skymd sikt så möter jag en gubbe med sin hund han blev lika rädd som jag:)
.
men nej nu kanse man ska ta och avsluta detta inlägg innan det blir 500 sidor långt
men ha det så bäst
gamla spring bilder på mej
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0