black swan

i lördags så jobbade jag mellan 10-17. det va ganska lugnt vilket va gansk bra för lotta kände sig inte så kry. men vi va bara glada att hon orkade komma. så hon fick ta lite synisar och sen försöka och ta det lugt så gott det gick. sen efter jobbet så va jag med madde och bea. det va mycket trevligt. vi åkte in till heron och bestämde oss för en film det blev black swan. sen så åt vi på pizza hut. jag och bea åt en grekisktonfisk sallad utan tonfisk;). men om dom kunde göra en grekist sallad så skulle man inte behöva säga en grekisktonfisk sallas utan tonfisk och få ett garv i från den som beställer=). för i den grekiska tonfisk salladen är det som en vanlig grekisk sallad men dom har envisats med att blanda i en massa kattmat i den=(. men det är lugnt jag är ganska van med att dom kollar snett på en när jag beställer nått och tar bort halva ingredienserna.

men det va jätte kul bara sitta och skratta och prata. det känns som att när vi ses så va det inte länge sen som vi sågs fast det va kankse 6 mån sen sist. men det är kul. filmen sen då. jag den va bra lite konstig man viste inte riktigt vad som hände och vad som inte hände. lite porrfilms varning i visa sener nästan lite pinsamt. och i nästa stund så kom det en hoppa till sen så att man flög upp och sen kom det en obehaglig sen så man knappt ville kolla. men i det stora hela så va den jätte bra helt klart sevärd.

efter det så åt jag och madde glas och bea köpte en dricka som hon hade tjatat om innan filmen började.

sen åkte vi hem.

idag så har ja jobbat mellan 11-17. det gick bra det va städning som stod på schemat sen gjorde jag lite terapiarbeten och sånt. sen så klockan 17:00 va vi utan för dörren och där stod jonte och väntade på oss. så vi åkte hem till mej och nu så kollar vi på tv och bara chillar. jag är ledig i morgon vilket är jätte skönt. jag tänkte att jag skulle ut och springa och sen ska jag ner till stallet och rida ut och sen ska jag rida min lektion.



men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0