chilldag

idag är jag ledig vilket är jätte skönt. jag började dag med att åka till jobbet och få massage av lena ååå det va så skönt och jag känner mej som en helt ny människa:). sen så åkte jag till stallet för jag skulle rida. jag va där vi kanske 12 och det är så skönt och bar ata det lugnt och mocka i lugn och ro och fixa maten och allt sånt.

men nu ska jag ta och åka till jonte snart. men han va på så dåligt humör när jag prata med honom i telefon så jag är ju inte sådär jätte taggad på att åka dit.

men vi ska till hans bror i morgon för att vera fyller 25 år. så vi ska på middag. det fick jag reda på i torsdags när jag frågade vad vi skulle hitta på i helgen. eeee okej tack för att jag fick den infon nån dag innan så att jag kan se om jag hittar nått och ha på mej. ingen risk att man hinner handla nått eller fundera så länge efter som jag kommer hem klockan 23:00 på torsdagar så fick jag försöka och komma på nått i huvudet. men det fick bli en svart enkel klänning. black as hades som vanligt.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0