leedig

idag är jag ledig vilket är jätte skönt. jag vaknade vid 08:30 och 09:00 så hade jag spring skorna på och va ute i mitt spår. sprang 7km och ja det kändes som vanligt. assa jobbigt men ändå skönt. det är skönt när man har sprungit klart men det är assa jobbigt när man springer. nu så håller jag på och fixar lite här hemma för sen ska jag ner till stallet och rida ut 

men idag är det en mycket speciel dag. för idag för 11 år sen så föddes det en liten filur som skulle komma och förändra hela fam.carlsson från 4 pers till 5 pers. för han räknas som en av oss i familjen. han föddes 21/3-2000. vi kom och hämtade honom i tierp 11 v senare och då va han så liten och rädd och bara så ursöt. så hela fam.carlsson bara smälte det va bara honom ska vi ha:) han va liten lurvig vit, svart, brun och roosa. han började bilresan hem med att spy i bilen. sen den dagen så hatade han och åka bil. det är helt sjukt att det har gått 11 år sen.

det finns så otroligt mycket minnen med denna hund. han är inte som alla andra hundar han är verkligen speciel. han är helt omöjlig och muta är man hos farbror doktor och han har vart duktig och han vill ge hampus en godis så vägrar han och ta emot den han bara luktar på den och ba uuuch försöker du och förgifta mej. han vägrar och äta godis från andra. nej han vill bara ha sina sönder klippta grisöron:)

haha eller när vi hade friluftsdag i skolan jag och en kompis kom fram till att vi skulle gå på promenad och ta med våra djur( för alla andra skulle typ åka skidor och jag kan inte ens stå på ett par skidor). så jag tog med hampus som ja inte är allt för van med att åka tåg och buss och allt sånt. han hade tappat halva pälsen på väg till skolan och den andra halvan tappade han på väg hem. men på själv skolan fick han typ en chock för det va så mycket andra hundar och stod och skälde. så han bara satt vid min sida och va helt knäpptyst. och han gick typ fot när vi va på vår promendar. sen slappnade han va lite och gick lite längre bort ifrån mej.

men sen när vi skulle ta en liten paus vi och hundarna skulle få äta lite och dricka vatten. så jag ch hampus går fram till vatten skålen som alla hundar ska dela på. hampus går fram nosar rynkar på hela nosen och kunde han prata så skulle han nog säga- nej men uch är du helt galen tror du att jag vill dricka ur den här skålen där en massa andra hundar har vart och smutsat ner. så jag hälde ut vattnet och hälde upp nytt. men det dög ike det va ju fortfarande andra hundars hår i vattnet som jag hade missat. jävla hund jävel tänker jag och gå till bilen som matten kom ifrån och hämtar en ren kopp som jag häller upp vatten i och då dög det för prinsen. då kunde han dricka ur den. åååå suck jävla envisa hund asså:) maten tror jag att jag fick ge i hand den lila matten han åt han tyckte att min macka såg godare ut så jag trod att det slutade med att vi fick dela;)


våran älskade lilla hampus fyller 11 år idag. ett jätte stort grattsi till honom som säkert kommer och fira dagen med att ligga hemma och gosa i soffan, sin korg, på golvet och sen upp till soffan igen:).










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0