postkärring

ja idag fick man sig till och med en utskällning av postkärringen. hon kom in som vanligt och jag fick min post sen så sa hon att hon hade sagt till sina kollegor om vad jag hade sagt till henne förut och jag stod där som iq guldfisk. för jag brukar bara säga hej till henne och ja inte så mycket mer. så jag bara kollar på henne och så säger hon att det va det oförskämdades nån hade sagt till henne. och jag bara kollar på henen som fortfarande iq guldfisk. och säger sen ursäkta men nu måste jag fråga vad dte är jag har sagt till dej. då säger hon att jag har sagt till henne när hon stod att bläddrade bland våra putsdukar med motiv på att jaha du har tid och shoppa på arbetstid. och jag ba eee nej det har inte jag sagt. men hon stod på sig och sa jo det va du som sa det och det vet jag och det tycker jag va väldigt oförskämt gjort av dej och det trodde jag inte om dej. sen gick hon ut.

där stod jag och efter typ 4 års kämpande med att hon ska säga hej och hej då till mej och att man kan säga hej i centrum när man möts och kanske prata lite väder när hon kommer in. nu har jag flyttats från nånstans på topp-10 listan till absolut längst ner på den under valbajs.

och det är inte ens jag som har sagt det för det skulle jag inte göra. jag tror att det är ninna osm har sagt det på ett skämtsamt sätt. så jag får prata med henne i morgon så får vi ta och reda upp det här med post tanten.

gud ju mer jag tänker på det ju mer irriterad blir jag ursäkta mej jag och ninna är ju inte lika och jag vet att jag inte har sagt nått sådant.

nu får jag försöka och tänka på nått annat ska ta och packa lite för ska till jonte i helgen det är dax för dop igen. helt sjukt jag har vart på 4 dop på 3 år. men i alla fall måste måste hitta på och hitta nått och ha på mej. och i morgon så ska jag till stallet efter jobbet så då hinner jag inte packa när jag kommer hem så jag måste packa idag och hitta nått som man kna ha på sig. suck.

men aja ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0