tisdag

idag va jag duktig och gick både till och från sågen. jag har en ny ljusbok så man vill ju komma in i den snabbt så att det kan bli spännande. den heter det fördolda och är en härlig kriminalroman med mord och elände:)

på jobbet så gick det bra lite rörig på morgonen men det är så det är ibland.

red jag laura på min lektion och det gick så bra så. jag tycker att hon är trevlig och rida. man får va på henne och driva mycket för annars så blir hon hackig och går med mm steg. det va hoppning så då får hon lite fart men då kan hon blir springig i stället men jag tyckte att det gick bra och att jag fick en bra balans. det är kul för då kan man tänka mer på sin sits mellan hindrerna och så när man känner att man kan se ett avstånd och kan korta och länga galoppspången så att man får det som man vill. nej men det kändes bra.

det känns oxå eftra roligt när a-k säger att det syns på min ridning att jag rider mer:). det tänkte man ju inte på när man bara red en gång i veckan för man tänkr ju att jag kan rida jag har gjort det sens jag va 8 år. men det är ju mer att man får upp känslan på ett annat sätt och behåller dom få muskler man hade;)

men nu ska jag kolla lite på tv

men ha det så bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0