1 mil

ja jag vet jag är dum i huvudet... jag fick för mej att hej jag springer 1 mils rundan idag när jag är ledig och sånt. hehe bara tanken på en mil fick mej att va trött efter 1km:) men jag släpade mej runt. och på frågan om det inte va jobbigt... jo det va assa jobbigt för om det inte va jobbigt så skulle alla tjockisar ut och springa;). jo det va jobbigt och jag trodde fan att jag skullle dö. specielt när jag kom tillbaka och den sista kilometern så är det tre uppförsbackar efter varan. hehe jag hade lust och bara sätta mej ner och vänta på att nån snäll människa skulle hitta mej och bära mej upp för dom. men nej det kom ingen så jag fick springa upp för dom oxå:).
.
men sen när jag va klar så kände jag mej bara såååå duktig *STOLT*
men jag vet att jag säger att jag kommer aldrig mer och sringa den rundan. men jag känner redan nu att jo men kankse nångång till. men ja vi får se. jag tar kankse dennär jag är ledig typ som idag.
.
så vad står mer på mitt schema idag... åååå bara roliga saker som att städa. jag har tre marsvin med hår i mina mattor och ett grustag i hallen och min godkända dammuppfödning har börjat och ta över hela lägenheten och inte bara under sängen..
.
sen måste jag tvätta. och det är sånhär tråkig tvätt om det nu finns nån rolig. men i alla fall det är träningskläderna som måste tvättat det är ju vårruset i morgon och jag vill inte komma dit som en stinkande ja jag vet inte vad;)
sen så ska jag tvätta en massa stallkläder som jag tog hem för ja typ månader sen. typ assa mycket ridstrumpor som ja jag vet inte ens om jag har tvättat dom nångång. för jag brukar slänga och köpa nya men nuhar jag bara köpt och inte slängt. insåg jag när jag gicki genom mitt skåp och hittade assa mycket och alla va typ jätte leriga. så nu ska tvättmaskinen få sig en tuffutmaning av 1års intorkad lera:). sen ska jag tvätta lita stall jackor oxå. men dom har jag tvättat nångång tidigare.
.
men anna nu måste du sätta lite fart om du ska hinna innan dagen är slut:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0