efter mycket

ja jag kan säga att efter mycket om och men...blod svett och tårar och ja laddat hem kastat laddat hem kastat eller det kankse heter raderat på dator språk. men i alla fall tillslut så har jag lyckats seger till anna *STOLT* laddat hem lady gagas nya cd... jag är fett nöjd med mej själv. om jag nu har laddat hem och öppnat dörren för ett helt stuteri med trojanska hästar det återstår och se;). men nu ligger den i alla fall i min ipode redo till när jag ska ut och springa.
.
jag har även insett att det är nu på tisdag det är dax för att springa vårruset. hjälp kanske dax och sätta lite fart anna om du inte ska luffsa runt som en astma sjuk valross. men jag har en annan plan som man kankse kan göra. hehe jag tänkta att moa tycker ju om och springa och träna. jag tänkte att hon kankse kan ha mej bakom i en skrinda och så kan jag hoppa av sådär 10m innan mål och springa sista biten själv;) jag kan ju sjunga en lite visa så kommer hon och springa jätte fort.
.
vad har anna mer gjort i sitt liv.hmm ja juste igår va värsta sjuka dagen asså. det började med att det va rån i guld butiken fullt pådrag med poliser och allt sånt. sen så är allt frid och fröjd. men så kommer det in ett äldre par damen ska mäta trycket och sen går mannen med henne till bollmora vårdcentral för att gå till sjukgymnasten. sen kommer han tillbaka. och ska mäta trycker. men han börjar och gå illa blir yr och ja allt sånt. så han får lägga sig ner på vår soffa. han va typ askgrå i ansiktet. och blev bara sämre och sämre. så vi får ringa på ambulans men frun är lixom kvar på vårdcentralen. vi försöker och få tag på henne men hon har mobilen avstängd. hon skulle va där kl 15:00 och nu är kl 15:30 hon ska va klar och sitter och väntar på att hennes man ska komma och hämta henne. så jag går för att hämta henne. för att få tag på vårdcentralen är helt omöjligt.
.
så jag går över till vårdcentralen för att hitta henne. vilket inte va helt lätt. hittar tillslut till rätt avdelning. frågar en som jobbar där efter henne men hon vet inget vi går till en annan som är lite skeptisk till att säga nått vilket man kan förstå. men jag hinner knappt berätta att jag kommer fårn synsam och att det gäller hennes man som inte mår bra så flyger hon upp och säger att hon precis släpte i väg henne men att hon inte går så fort så hon kaninte ha kommit så långt. jag fick springa på för att hinna med henne jag va inte riktigt bered på att hon skulle flyga upp sådär. men jag fick tag på henne och vi gick tillsammans till synsam.
.
det kändes som en hel evighet innan ambulansen kom och han fick åka in. det tog typ en timme vilket kändes som den längsta timmen på hela onsdan. men den kom och han fick åka in och vi hoppas att han mår bättre.
.
ja det va den onsdan. sen efter jobbet så gick jag hem till k och vi kollade på film. först så kollade vi på unstoppable som handlade om ett tåg som typ skenade. eller vad man säger det gick inte och stoppa och som vanligt så är det två hjältar som ska stoppa detta tåg och nån som ska dö och ja det vanligt. men jag tyckte att den va bra.
.
sen gick vi ut med dom två små djuren och vem som är vem kommer jag typ aldrig och lära mej. sen så snackade vi lite medans vi väntade på att nån film skulle laddas hem. den hette typ the hit list. det va en action film på engelska utan svensk text. hahahaha som gjort för att jag inte ska hänga med. men man fick väll va glad över att den va på engelska och inte typ på franska eller hibreiska eller nått sånt. men jag såg typ halva sen åkte jag hem. för klockan blev mycket och ja det va ju en dag nästa dag oxå. det va typ jag och en till på bussen:)
.
sen till nästa stora fråga. ska man åka ner till flen på misdommar och hälsa på bästa B-G eller ska man stanna hemma och mögla¿¿¿
jag vet i alla fall en som skulle bli glad om man kom:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0